wensink-kennisbank-hero-mobiel

Kennisbank

Alles wat u wilt weten over mobiliteit

Ontdek alles over mobiliteit

Welkom in de Wensink Kennisbank! Hier plaatsen we artikelen om u van zoveel mogelijk praktische informatie te voorzien, over alles wat met mobiliteit te maken heeft. Wij delen graag onze kennis met u, wij snappen dat er veel vragen kunnen leven; bijvoorbeeld over onderhoud. Wat houdt nou precies een grote beurt in? Wat houdt een APK in en welke punten worden er gecontroleerd bij een zomercheck? Wij vertellen het u, wel zo aangenaam. Zo bent u altijd zorgeloos onderweg. 

De Wensink Nieuwsbrief

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, blijf je op de hoogte van alles wat Wensink te bieden heeft en kun je profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen en speciale acties.

Onderhoud

Wij snappen dat u alleen het beste onderhoud wilt. Dat is een reden waarom wij bij onze afleverpakketten een 141 punten check doorvoeren, zodat u zeker bent van een goede auto. Bekijk onze artikelen over bijvoorbeeld groot onderhoud of klein onderhoud aan uw auto, de onderhoud aan uw airco of wat onderhoud kost van uw auto.

Mobiliteit

Het is fijn om aangenaam onderweg te zijn. Maar waar kunt u rekening mee houden? Wat kunt u het beste doen als het buiten koud is en uw ruiten bevriezen? Of het tegenovergestelde en het is buiten zo warm, dat u uw auto niet koel kunt houden. Mobiliteit begint bij Wensink.

Elektrisch rijden

Waar moet u aan denken als u elektrisch wilt gaan rijden? Wij snappen dat u graag de overstap zou willen maken naar elektrisch, maar wat meer informatie wilt. Wat kost elektrisch rijden? Betaald u wegenbelasting met een elektrische auto? Alles wat u wilt weten over elektrisch rijden staat hieronder voor u op een rijtje.

Accessoires

Het gemak van een auto waar u wat aan heeft is belangrijk. Zo kan een trekhaak belangrijk voor u zijn als u met een caravan op vakantie wilt. Of als u uw tuinafval wilt wegbrengen. Er zijn nog veel meer accessoires aan een auto wat belangrijk voor u kan zijn. Lees alle voordelen van accessoires voor uw auto hieronder.

Schade

Schade aan uw auto is erg vervelend. U wilt dit zo snel en goed mogelijk verholpen hebben. Maar wat komt er eigenlijk bij kijken? Wat kan u verwachten als u schade aan uw auto wilt verhelpen?