wensink-over-ons-jaarverslag-hero-mobiel

Jaarverslag

Nu werken aan de toekomst van morgen

Jaarverslag Wensink

De afgelopen jaren hebben we stevig ingezet op de groei van ons bedrijf. Terug kunnen en willen we ook niet! Ons bedrijf heeft 'het moment van de waarheid' bereikt. Het gaat er niet langer om wàt we maken of verkopen ... Het gaat erom wat we mógelijk maken voor onze klanten: 'zorgeloos onderweg' zijn. Wensink evolueert van autobedrijf naar een bedrijf dat mensen van A naar B brengt op alle denkbare manieren met alle gewenste comfort. Wensink belooft 'mobility as a service!'

Daarom vindt u in het jaarverslag van 2020 niet alleen het meerjarenoverzicht, het bestuursverslag, de jaarrekening van 2020 en overige gegevens zoals een controleverklaring van de onafhankelijke accountant, maar ook verhalen van onze medewerkers. Daarin vertellen zij hoe zij zich klaarmaken voor deze stap richting de toekomst.

"In maart 2020 verandert ons leven extreem. Ingrijpend was de periode daarna. De impact is groot, zowel thuis als op het werk. WE hebben ervoor gezorgd dat Wensink nu en in de toekomst sterk genoeg is en blijft om dit soort situaties de baas te blijven. We zien dat de noodzaak om diverse werkprocessen opnieuw aandacht te geven en aan te passen. Zodat we onze klanten op onze bekende, aangename manier van dienst kunnen blijven."

 

Laurens Stiger - CEO bij Wensink Automotive 

over-ons-jaarverslag-slider