occasions-homepage-hero-1-mobiel

Wensink Occasions

Altijd een ruim aanbod in occasions!
occasions-homepage-hero-2-mobiel
Onderhoudsabonnementen 
occasions-homepage-hero-3-mobiel
Werkplaatsafspraak maken

Snel naar uw plek van bestemming

Onderhoud aan uw occasion

Is u Occasion toe aan onderhoud en wilt u weer zorgeloos onderweg? Kies dan voor onderhoud bij Wensink. Wij zorgen ervoor dat u Occasion weer in goede conditie is. Zo is u Occasion weer klaar voor iedere uitdaging. Wel zo aangenaam!

Bekijk onze onderhoud & services, of maak een afspraak bij de Wensink werkplaats.

occasoin-lease-slider-1
werkplaatsplanner-blok-algemeen-mobiel

Onderhoud
aan uw auto
zo geregeld!

maak een
werkplaatsafspraak

Maak eenvoudig en snel een afspraak in onze werkplaatsplanner. Weer veilig en vertrouwd de weg op. Dat is wel zo aangenaam!

Binnen twee minuten geregeld!

Geen gedoe, ook niet achteraf

Persoonlijke aandacht voor ieder voertuig

Niet goed, binnen 14 dagen uw geld terug

Aangenaam vanuit huis

Eenvoudig online een auto kopen, onderhoud plannen of reparatie plannen vanuit uw eigen huis? Geen probleem! Wij helpen u graag met al uw vragen rondom mobiliteit. Dat is wel zo aangenaam!

Wensink Automotive begrijpt dat u veel vragen heeft, zo ook over uw mobiliteit. Wij geven u graag antwoord op al u vragen omtrent het online aanschaffen van een voertuig, het inplannen van onderhoud of reparatie en hoe wij daar als Wensink mee omgaan.

wensink-aangenaam-vanuit-huis-media-1
occasons-homepage-slider-2

Leasen bij Wensink Occasion

Wanneer u een Occasion aanschaft, heeft u verschillende mogelijkheden om deze aankoop te bekostigen. Zo kunt u de Occasion uit eigen middelen betalen. Steeds meer mensen kiezen er echter voor om hun Occasion met een vorm van financiering aan te schaffen, zowel particulier als zakelijk.

Verzekeren afsluiten

Financieren aanvragen

Mogelijkheid tot Leasen

Onderhoudsabonnement afsluiten

Altijd in de buurt

Voor uw Occasion bent u bij Wensink aan het juiste adres. Wanneer u opzoek bent naar een Occasion en wilt leasen of kopen, Wensink heeft altijd een gepaste oplossing voor u. Komt u gerust een langs voor een kop koffie.

occasion-homepage-slider-3
Parallax Wensink
Wensink Automotive B.V.

Als u zorgeloos onderweg wilt zijn, is Wensink uw duurzame partner in mobiliteit, die u aangenaam verrast met persoonlijke aandacht en service op maat.