Acties personenwagens

Ford Sportzomer Leadimage (& voertuigetailpagina)

Wensink Ford Sportzomer

Tijdens de Wensink Ford Sportzomer scoort u verrassend lage prijzen met Wensink Lease. Private of Zakelijk leaset u een nieuwe Ford en ontvang tot meer dan € 4.000 voordeel gedurende de looptijd. 

Ford_Kuga_Lead_Image

Ontdek de Ford Kuga

Ontdek de nieuwe Ford Kuga Plug-In Hybrid SUV met 2.100 kg trekgewicht, geïntegreerd navigatiesysteem en verstelbare achterbank voor meer ruimte.

Ford_Focus_Wagon_Lead_Image

Ontdek de Ford Mach-E

De Mustang Mach-E gebruikt de kracht van elektrificatie om een unieke rijervaring te scheppen met behoud van het onmiskenbare gevoel dat een Mustang biedt. Profiteer van onze speciale aanbieding! 

Ford_Puma_Lead_Image

Ontdek de Ford Puma

Ontdek de Ford Puma met geavanceerde functies voor een moeiteloze rijervaring. Geniet van het moderne interieur en profiteer van onze speciale aanbieding! 

Ford_Focus_Wagon_Lead_Image

Ontdek de Ford Focus Wagon

Ontdek de vernieuwde Ford Focus Wagon: perfecte balans tussen prestaties en efficiëntie. Nu met geavanceerde EcoBoost hybride aandrijving. Kies uit diverse luxe uitvoeringen! Maak een showroomafspraak of laat uw gegevens achter voor meer informatie.

Leadimage-ford-focus-actie

Ontdek de Ford Focus

De prijs van de Ford Focus is nu verlaagd! Het is het perfecte moment om achter het stuur van deze geweldige auto te kruipen. Profiteer van deze actie en rij binnenkort rond in uw eigen Ford Focus.

Nu met een zeer scherp tarief vanaf € 31.995.

ford-private-lease-overzicht-leadimage

Overzicht Private Lease aanbod Ford

We begrijpen dat het kiezen van de juiste Ford tegen de beste prijs een uitdaging kan zijn, daarom hebben we alle scherpe Private Lease tarieven per model overzichtelijk voor u op een rij gezet. Zo wordt het maken van uw keuze een stuk gemakkelijker. 

ford-options-leadimage

Ford Options: Een nieuwe Ford is dichterbij dan u denkt

Droomt u er weleens van om iedere twee of drie jaar een nieuwe Ford te rijden? Met de zekerheid van een nieuwe auto én de zekerheid van een vast laag maandbedrag? Met Ford Options rijdt u al een nieuwe Ford vanaf € 219,- per maand.

Acties bedrijfswagens

ford-transit-actie-media

Ford Transit 1,9% rente

Kiest u ervoor om uw financiering te spreiden over een periode van maximaal 4 jaar? Dan profiteert u tijdelijk van een rentetarief van slechts 1,9%* op uw financiering!

ford-actie-bedrijfswagenvoordeel-banner

Ford bedrijfswagen voordeel tot ruim € 3.000,-

Wij geven u tot ruim € 4.500,- Ford Bedrijfswagen voordeel, gewoon omdat we blij zijn dat u voor Ford kiest. Het voordeel verschilt per model en u bepaalt helemaal zelf wat u met dit voordeel doet.