Wensink-over-ons-mobiel

Over Wensink

Waar zorgeloos onderweg begint

Wensink, aangenaam! 

Wensink zorgt ervoor dat u zorgeloos onderweg bent van A naar B. Dat doen we met ongeveer 1.200 medewerkers vanuit 40 vestigingen. Met diverse merken en een breed scala aan producten en diensten, geven we u graag een aangename ervaring met mobiliteit. 

Wensink in het kort

Wensink Automotive zorgt er al ruim 35 jaar voor dat haar klanten zorgeloos onderweg zijn. Dit doet Wensink met ruim 1.200 medewerkers vanuit ongeveer 40 vestigingen in Noord- en Oost-Nederland. Met meerdere merken zoals Ford, Mercedes-Benz, Kia, Citroën, smart, FUSO worden zowel nieuwe als gebruikte voertuigen aangeboden. Wensink biedt naast verkoop en service een breed scala diensten aan. Denk hierbij aan bedrijfswageninrichting, financiering en/of verzekeringen. Daarnaast heeft Wensink een eigen leaselabel, meerdere schadeherstelbedrijven en een truck- en trailerbedrijf.

over-ons-wensink-in-het-kort

Altijd zorgeloos onderweg

Ruim 35 vestigingen

Altijd ruime voorraad

Breed aanbod aanvullende diensten

Wensink nieuws

wensink-en-pec-zwolle-blijven-verbonde-leadimage

02-06-2023

Wensink en PEC Zwolle blijven verbonden

Ook de komende jaren blijft Wensink mobiliteitspartner van PEC Zwolle. De overeenkomst die na dit seizoen zou aflopen is opgewaardeerd voor maar liefst vier seizoenen. Daarmee is Wensink de volgende strategische partner die zich voor langere tijd aan PEC Zwolle verbindt.

wensink-slider-zwolle

17-05-2023

Wensink hoogste nieuwe binnenkomer in de Elsevier Top 200 Familiebedrijven

Familiebedrijven vervullen een belangrijke rol in de Nederlandse economie. Daarom onderzoekt EW (Elsevier weekblad) elk jaar wat de grootste familiebedrijven van Nederland zijn. Wensink is dit jaar de grootste stijger in de lijst. Elsevier heeft directieleden Jorus Vos en Laurens Stigter geïnterviewd over het succesverhaal van Wensink.

nieuws-boekestijn-wensink-mercedes

04-05-2023

Mega-order Boekestijn Transport: aflevering 500 Actrossen in volle gang

Daimler Truck Nederland is op dit moment druk met een zeer grote bestelling door Boekestijn Transport: het bedrijf neemt maar liefst vijfhonderd exemplaren van de Mercedes-Benz Actros in gebruik.

wensink-smart-##-slider

17-04-2023

Smart onthuld zijn allereerste sportieve coupé, de smart #3

Smart onthulde tijdens een exclusief evenement zijn allereerste sportieve coupé, de smart #3. Met de lancering van de smart #3 blijft smart trouw aan zijn oorspronkelijke baanbrekende visie om de beste oplossingen voor toekomstige stedelijke mobiliteit te realiseren.

wensink-over-ons-banner-8

Historie van Wensink

Sinds 1986 is ons bedrijf enorm gegroeid en kunnen we terugkijken op een historie van ruim 35 jaar met veel hoogtepunten. Momenteel mogen wij onze diensten bieden aan ruim 75.000 mensen met in totaal zo’n 120.000 wagens. En nog steeds blijven we groeien. We blijven namelijk streven naar groei, innovatie en de beste service in onze branche. Zanger Typhoon verkondigde het al in zijn Wensinklied: “Altijd mijn blik vooruit, benieuwd naar wat er gaat komen.”

Missie, visie en kernwaarden

Gaan en staan waar u wilt, in uw eigen tempo en op uw eigen manier. Dat maakt Wensink iedere dag voor u mogelijk. Zorgeloos onderweg zijn. Vandaag naar uw werk, morgen naar die goede vriend, volgende week op vakantie en altijd op weg naar een mooiere wereld. Privé, voor uw werk, met mensen en lading. Personenwagens, bedrijfswagens en trucks, het OV, de fiets; alles wat mobiliteit is. U de allerbeste mobility op het juiste moment bieden, dat is onze drive!

In onze wereld loopt een weg nooit recht van A naar B. Waar de ene reis stopt, begint een andere. Als een oneindige cirkel. Voortgedreven door energieke mensen die genieten van de vooruitgang. Die samen met ons steeds sneller, beter en schoner de wereld verkennen! Aangenaam!

wensink-over-ons-missie-visie-slider
Wensink-over-ons-duurzaamheid

Onderweg naar een duurzame toekomst

Onze inspanningen om duurzaam te ondernemen blijven niet onopgemerkt: we zijn door de Stichting Duurzaam uitgeroepen tot 'Erkend Duurzaam Autobedrijf', een prestatie waar we trots op zijn! Onze afvalstromen zijn controleerbaar en wij maken gebruik van groene stroom.

Wij zijn er voor jou!

Wanneer je voor Wensink werkt, is er geen dag hetzelfde. In onze wereld loopt een weg nooit recht van A naar B, maar als een oneindige cirkel. Voortgedreven door energieke mensen die genieten van de vooruitgang en persoonlijke ontwikkeling. Wij vertellen je via bijzondere en inspirerende verhalen van onze mensen wat er achter de schermen gebeurt.

We hebben passie voor ons vak, we zijn één team met 35 jaar ervaring in de automotive branche en trots op alle medewerkers binnen het familiebedrijf. Want, Wij zijn Wensink. Aangenaam!  

wensink-over-ons-wij-zijn-er-voor-jou-slider

Snel naar...
uw volgende bestemming