Wensink-over-ons-mobiel

Over Wensink

Waar zorgeloos onderweg begint

Wensink, aangenaam! 

Wensink zorgt ervoor dat u zorgeloos onderweg bent van A naar B. Dat doen we met ongeveer 1.400 medewerkers vanuit 40 vestigingen. Met diverse merken en een breed scala aan producten en diensten, geven we u graag een aangename ervaring met mobiliteit. 

Wensink in het kort

Wensink Automotive zorgt er al ruim 35 jaar voor dat haar klanten zorgeloos onderweg zijn. Dit doet Wensink met ruim 1.400 medewerkers vanuit ongeveer 40 vestigingen in Noord- en Oost-Nederland. Met meerdere merken zoals Ford, Mercedes-Benz, Kia, smart, FUSO worden zowel nieuwe als gebruikte voertuigen aangeboden. Wensink biedt naast verkoop en service een breed scala diensten aan. Denk hierbij aan bedrijfswageninrichting, financiering en/of verzekeringen. Daarnaast heeft Wensink een eigen leaselabel, meerdere schadeherstelbedrijven en een truck- en trailerbedrijf.

over-ons-wensink-in-het-kort

Altijd zorgeloos onderweg

Ruim 35 vestigingen

Altijd ruime voorraad

Breed aanbod aanvullende diensten

Wensink nieuws

ford-transit-custom-ook-beschikbaar-als-ms-rt-leadimage

14-02-2024

Ford maakt Transit Custom beschikbaar als sportievere MS-RT

Ford Pro brengt een sportieve toevoeging aan haar bedrijfswagengamma met de lancering van de exclusieve Ford Transit Custom MS-RT. Deze nieuwe variant, ontwikkeld in samenwerking met de specialisten van MS-RT, biedt een unieke mix van opvallende autosportstijl en verbeterde prestaties.

de-nieuwe-ford-puma-2024-leadimage

05-02-2024

Ford onthuld de gefacelifte Puma

De nieuwe Puma tilt de compacte crossover-ervaring naar een nieuw niveau met een onderscheidend design, een compleet nieuw interieur en veelzijdige opbergruimte. Bovendien komt de nieuwe Ford Puma ook als 100% elektrische versie: de Ford Puma Gen-E.

de-nieuwe-ford-transit-connect-leadimage

31-01-2024

Ford onthult de nieuwe Transit Connect, ook als PHEV

Ford Pro zet een krachtige stap in de toekomst van geëlektrificeerde bedrijfswagens met de onthulling van de nieuwe compacte Transit Connect. Deze innovatieve toevoeging aan het Europese aanbod combineert een groter laadvolume en verbeterd gebruiksgemak met geavanceerde technologieën en een revolutionaire PHEV-aandrijflijn.

ford-kuga-best-verkochte-phev-van-europa-leadimage

29-01-2024

Ford Kuga heerst opnieuw als best verkochte PHEV in Europa!

De Ford Kuga Plug-in Hybrid domineert voor het derde opeenvolgende jaar als Europa's best verkochte PHEV. Ontdek het nieuwe model met verbeterde prestaties, geavanceerde rijhulpsystemen en connectiviteit. 

wensink-over-ons-banner-8

Historie van Wensink

Sinds 1986 is ons bedrijf enorm gegroeid en kunnen we terugkijken op een historie van ruim 35 jaar met veel hoogtepunten. Momenteel mogen wij onze diensten bieden aan ruim 75.000 mensen met in totaal zo’n 120.000 wagens. En nog steeds blijven we groeien. We blijven namelijk streven naar groei, innovatie en de beste service in onze branche. Zanger Typhoon verkondigde het al in zijn Wensinklied: “Altijd mijn blik vooruit, benieuwd naar wat er gaat komen.”

Missie, visie en kernwaarden

Gaan en staan waar u wilt, in uw eigen tempo en op uw eigen manier. Dat maakt Wensink iedere dag voor u mogelijk. Zorgeloos onderweg zijn. Vandaag naar uw werk, morgen naar die goede vriend, volgende week op vakantie en altijd op weg naar een mooiere wereld. Privé, voor uw werk, met mensen en lading. Personenwagens, bedrijfswagens en trucks, het OV, de fiets; alles wat mobiliteit is. U de allerbeste mobility op het juiste moment bieden, dat is onze drive!

In onze wereld loopt een weg nooit recht van A naar B. Waar de ene reis stopt, begint een andere. Als een oneindige cirkel. Voortgedreven door energieke mensen die genieten van de vooruitgang. Die samen met ons steeds sneller, beter en schoner de wereld verkennen! Aangenaam!

wensink-over-ons-missie-visie-slider
Wensink-over-ons-duurzaamheid

Onderweg naar een duurzame toekomst

Onze inspanningen om duurzaam te ondernemen blijven niet onopgemerkt: we zijn door de Stichting Duurzaam uitgeroepen tot 'Erkend Duurzaam Autobedrijf', een prestatie waar we trots op zijn! Onze afvalstromen zijn controleerbaar en wij maken gebruik van groene stroom.

Wij zijn er voor jou!

Wanneer je voor Wensink werkt, is er geen dag hetzelfde. In onze wereld loopt een weg nooit recht van A naar B, maar als een oneindige cirkel. Voortgedreven door energieke mensen die genieten van de vooruitgang en persoonlijke ontwikkeling. Wij vertellen je via bijzondere en inspirerende verhalen van onze mensen wat er achter de schermen gebeurt.

We hebben passie voor ons vak, we zijn één team met 35 jaar ervaring in de automotive branche en trots op alle medewerkers binnen het familiebedrijf. Want, Wij zijn Wensink. Aangenaam!  

wensink-over-ons-wij-zijn-er-voor-jou-slider

Snel naar...
uw volgende bestemming