Wensink FUSO

Altijd al willen rijden in een echte FUSO? Dat kan bij Wensink! Wensink FUSO is officieel FUSO dealer en is onderdeel van Wensink Automotive. Onze visie zorgeloos onderweg staat bij ons hoog in het vaandel. Dit bereiken we met professionele service en hoogstaande kwaliteit.

Wensink FUSO. Uw officiële FUSO dealer.

Wensink FUSO is officieel FUSO dealer en is onderdeel van Wensink Automotive. Wensink Automotive staat voor een zo aangenaam mogelijke mobiliteitservaring.
Onze visie zorgeloos onderweg staat bij ons hoog in het vaandel. Dit bereiken we met professionele service van hoogstaande kwaliteit.

  • Neem contact op

     

Thuis in vele branches: de Fuso Canter

Aangenaam onderhoud bij Wensink

Heeft u schade of is uw FUSO toe aan de jaarlijkse APK? U kunt bij Wensink terecht voor elk type onderhoud en reparatie aan uw FUSO. U kunt gemakkelijk en snel een afspraak maken in onze online werkplaatsplanner. Vul uw gegevens in, geef aan welke werkzaamheden u wilt laten uitvoeren en kies een vestiging. Graag tot ziens in onze werkplaats!

Daarnaast kunt u uw zomer- en winterbanden opslaan in ons bandenhotel. voor een vast bedrag geven we uw banden een frisse wasbeurt, controleren we ze grondig en slaan we ze het hele jaar op onder de allerbeste omstandigheden! 

  • Maak werkplaatsafspraak

     

Wensink Fuso vestiging(en)

 

Wensink FUSO nieuws

Meer nieuws