De nieuwe Ford Kuga

Rij in de nieuwe Kuga vanaf € 524,- p/maand

Plan eenvoudig uw auto onderhoud. Van Bandenwissel tot Grote beurt.

Snel naar uw plek van bestemming

Onderhoud aan uw Ford

Is uw Ford toe aan onderhoud en wilt u weer zorgeloos onderweg? Kies dan voor onderhoud bij Wensink. Wij zorgen ervoor dat u Ford weer in goede conditie is. Zo is uw Ford weer klaar voor iedere uitdaging. Wel zo aangenaam!

Kijk bij onze onderhoud & service of maak een afspraak in de Wensink werkplaats.

ford-home-slider-1
werkplaatsplanner-blok-ford-mobiel

Onderhoud
aan uw auto
zo geregeld!

maak een
werkplaatsafspraak

Maak eenvoudig en snel een afspraak in onze werkplaatsplanner. Weer veilig en vertrouwd de weg op. Dat is wel zo aangenaam!

Binnen twee minuten geregeld!

Geen gedoe, ook niet achteraf

Persoonlijke aandacht voor ieder voertuig

Niet goed, binnen 14 dagen uw geld terug

ford-homepage-slider-2

Leasen bij Wensink Ford

Wanneer u een Ford aanschaft, heeft u verschillende mogelijkheden om deze aankoop te bekostigen. Zo kunt u de Ford uit eigen middelen betalen. Steeds meer mensen kiezen er echter voor om hun Ford met een vorm van financiering aan te schaffen, zowel particulier als zakelijk.

Bekijk onze acties

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

11 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Nieuws

ford-transit-custom-ook-beschikbaar-als-ms-rt-leadimage

14-02-2024

Ford maakt Transit Custom beschikbaar als sportievere MS-RT

Ford Pro brengt een sportieve toevoeging aan haar bedrijfswagengamma met de lancering van de exclusieve Ford Transit Custom MS-RT. Deze nieuwe variant, ontwikkeld in samenwerking met de specialisten van MS-RT, biedt een unieke mix van opvallende autosportstijl en verbeterde prestaties.

de-nieuwe-ford-puma-2024-leadimage

05-02-2024

Ford onthuld de gefacelifte Puma

De nieuwe Puma tilt de compacte crossover-ervaring naar een nieuw niveau met een onderscheidend design, een compleet nieuw interieur en veelzijdige opbergruimte. Bovendien komt de nieuwe Ford Puma ook als 100% elektrische versie: de Ford Puma Gen-E.

de-nieuwe-ford-transit-connect-leadimage

31-01-2024

Ford onthult de nieuwe Transit Connect, ook als PHEV

Ford Pro zet een krachtige stap in de toekomst van geëlektrificeerde bedrijfswagens met de onthulling van de nieuwe compacte Transit Connect. Deze innovatieve toevoeging aan het Europese aanbod combineert een groter laadvolume en verbeterd gebruiksgemak met geavanceerde technologieën en een revolutionaire PHEV-aandrijflijn.

ford-kuga-best-verkochte-phev-van-europa-leadimage

29-01-2024

Ford Kuga heerst opnieuw als best verkochte PHEV in Europa!

De Ford Kuga Plug-in Hybrid domineert voor het derde opeenvolgende jaar als Europa's best verkochte PHEV. Ontdek het nieuwe model met verbeterde prestaties, geavanceerde rijhulpsystemen en connectiviteit. 

Altijd in de buurt

Voor uw Ford personenauto en/of bedrijfswagen bent u bij Wensink aan het juiste adres. Wanneer u opzoek bent naar een nieuwe of gebruikte Ford en wilt leasen of kopen, Wensink heeft altijd een gepaste oplossing voor u. Komt u gerust eens langs voor een kop koffie.

ford-homepage-slider-3
Parallax Wensink
Wensink Automotive B.V.

Als u zorgeloos onderweg wilt zijn, is Wensink uw duurzame partner in mobiliteit, die u aangenaam verrast met persoonlijke aandacht en service op maat.

Veelgestelde vragen over Wensink Ford

Welke Ford modellen zijn er?

Ford heeft een uitgebreide range aan modellen, van de Fiesta tot aan de Mustang. Bij Wensink kunt u terecht voor alle modellen van Ford, zowel personenwagens als bedrijfswagens.

Hebben jullie ook Ford occasions?

Ja, wij hebben een ruim aanbod van Ford occasions. 

Zijn jullie officieel dealer van Ford ?

Per 1 maart 2023 is Wensink Ford van een officiële dealer overgegaan naar een agentschap van Ford. Een agent treedt op als bemiddelaar voor een nieuwe Ford namens de fabrikant en de verkoopovereenkomst komt tot stand tussen de fabrikant (Ford Nederland) en de klant. In een situatie met dealers verkoopt de dealer een nieuwe Ford voor eigen rekening en komt de verkoopovereenkomst tot stand tussen de dealer (Wensink Ford) en de klant.