wensink-onderhoud-hero-mobiel

Dealeronderhoud bij Wensink

Onderhoud zoals het hoort

Waarom dealeronderhoud?

U wilt graag zeker zijn dat uw auto in bekwame handen is wanneer u hem aflevert voor onderhoud of reparaties. U wilt graag dat uw auto onderhouden wordt met originele onderdelen en de voorschriften van de fabrikant. Wij delen deze mening met u en daarom bieden wij Wensink dealeronderhoud: onderhoud volgens de voorschriften van de fabrikant, met originele onderdelen. Wensink dealeronderhoud bestaat voor al het onderhoud aan uw Mercedes, Ford, Kia of smart. Uw auto wordt enkel onderhouden door specialisten met een goede opleiding, die uw auto kennen als geen ander. Uw auto behoudt dan bovendien de fabrieksgarantie én u kunt aanspraak maken op mobiliteitsgarantie. Dit betekent dat u geen additionele pechservice af hoeft te sluiten.

Onderhoud voor uw elektrische auto

Een traditionele auto heeft geen geheimen meer voor de mens als het gaat om onderhoud. Maar hoe onderhoudt u een elektrische auto? Een elektrische auto heeft veel minder onderhoud nodig dan een traditionele auto. Dit komt omdat een elektrische auto minder vloeistof gebruikt, minder bewegende delen en een regeneratief remsysteem heeft. Hierdoor zijn de kosten voor onderhoud ook lager bij een elektrische auto. Maar hoe gaat het onderhoud van uw elektrische auto nu in zijn werk?

elektrisch-onderhoud-image
onderhoud-waterstof-voertuig

Onderhoud voor uw waterstof auto

Een waterstof voertuig is eigenlijk een elektrische auto die zijn elektriciteit geleverd krijgt uit een brandstofcel. Het is in feite dus een elektrische auto, maar dan met meer techniek erin verwerkt. Het nadeel aan de extra techniek die in het voertuig zit is dat er in potentie ook meer kapot kan gaan.

De kosten van het onderhoud van een waterstof auto zijn te vergelijken met die van een benzine- of dieselauto.

Plan direct uw onderhoudsafspraak

werkplaatsplanner-blok-algemeen-mobiel

Onderhoud
aan uw auto
zo geregeld!

maak een
werkplaatsafspraak

Maak eenvoudig en snel een afspraak in onze werkplaatsplanner. Weer veilig en vertrouwd de weg op. Dat is wel zo aangenaam!

Binnen twee minuten geregeld!

Geen gedoe, ook niet achteraf

Persoonlijke aandacht voor ieder voertuig

Niet goed, binnen 14 dagen uw geld terug

Nog meer gemak met een Service- of onderhouds- abonnement

U kunt er ook voor kiezen om een service- of onderhoudsabonnement bij ons af te sluiten. Hiermee bent u voor een vast bedrag per maand te allen tijde verzekerd van professioneel onderhoud. Verschillende mensen hebben verschillende persoonlijkheden en behoeften, daarom hebben wij meerdere onderhoudsplannen bedacht. Zo kunnen we er zeker van zijn iedereen een passend pakket te bieden. Bekijk al onze onderhoudsplannen hier!

Heeft u vragen over dealeronderhoud, of heeft uw auto een onderhoudsbeurt nodig? Dan nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen. Aangenaam!

wensink-werkplaats-kleine-beurt-slider