inbouw-producten-ladders-hero-mobiel

Imperialen en allesdragers

Voor het vervoeren van lange materialen

Extra mogelijkheden voor het vervoeren van lange materialen?

Als ondernemer weet u als geen ander hoe belangrijk het is om goed voorbereid te zijn op elke situatie. Dat geldt ook voor het transport van materialen. Bij Wensink Inbouw bieden we daarom diverse mogelijkheden aan om deze materialen op een veilige en efficiƫnte manier te vervoeren op het dak van uw bedrijfswagen.

In ons assortiment hebben we zowel imperialen als dakdragers. De imperialen zijn verkrijgbaar in stalen, RVS en aluminium en kunnen worden uitgerust met diverse accessoires, zoals loopplanken, ladderrollen, pipetubes en/of transportbuizen, ladderklemmen en liftsystemen. Zo kunt u altijd de oplossing kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Maar ook als u al een imperial of dakdrager heeft, kunt u bij ons terecht voor reparatie of vervanging. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar om u te helpen met al uw vragen en om u te adviseren over de beste oplossing voor uw specifieke situatie.

Kortom, bij Wensink Inbouw vindt u alles wat u nodig heeft om materialen veilig en efficiƫnt te transporteren op het dak van uw bedrijfswagen.

Informatie aanvragen

Ik wil *