mercedes-benz-homepage-hero-3-mobiel
Werkplaatsafspraak maken
mercedes-benz-homepage-hero-2-mobiel
Bekijk alle acties

Snel naar uw plek van bestemming

Onderhoud aan uw Mercedes-Benz

Is u Mercedes-Benz toe aan onderhoud en wilt u weer zorgeloos onderweg? Kies dan voor onderhoud bij Wensink. Wij zorgen ervoor dat u Mercedes-Benz weer in goede conditie is. Zo is u Mercedes-Benz weer klaar voor iedere uitdaging. Wel zo aangenaam!

Bekijk onze onderhoud & services, of maak een afspraak bij de Wensink werkplaats.

Onderhoud Mercedes-Benz
werkplaatsplanner-blok-mercedes-benz-mobiel

Onderhoud
aan uw auto
zo geregeld!

maak een
werkplaatsafspraak

Maak eenvoudig en snel een afspraak in onze werkplaatsplanner. Weer veilig en vertrouwd de weg op. Dat is wel zo aangenaam!

Binnen twee minuten geregeld!

Geen gedoe, ook niet achteraf

Persoonlijke aandacht voor ieder voertuig

Niet goed, binnen 14 dagen uw geld terug

Populaire Mercedes-Benz modellen

Terugroepactie Takata-airbag: Voor de veiligheid van u en uw passagiers

In een veiligheidsonderzoek naar airbags van het Japanse concern Takata is aan het licht gekomen dat er in het verleden onzorgvuldig is omgegaan met de kwaliteitscontrole van airbags. Hierbij zijn wereldwijd diverse autofabrikanten getroffen, waaronder Mercedes-Benz. Getroffen airbags kunnen ernstige schade aanrichten aan uw voertuig en aan u of uw passagiers wanneer de airbag geactiveerd wordt bij een ongeval.

Dit is een dringende terugroepactie voor uw veiligheid en die van uw passagiers. De vervanging van de Takata-airbag is volledig kosteloos en in de meeste gevallen afgerond binnen 1 uur*.

Om een afspraak in te plannen is het een vereiste dat u een brief heeft ontvangen met daarin een uitnodiging. Zonder brief met daarin de uitnodiging kunnen wij u helaas niet helpen.

takata-airbag-terugroepactie-homepage
mercedes-benz-homepage-slider-3

Elektrisch rijden in een Mercedes-Benz

Wensink Mercedes-Benz heeft een breed aanbod elektrische modellen. Of het nu gaat om elektrische personenwagens of elektrische bedrijfswagens. Tevens biedt Wensink verschillende laadoplossingen voor uw elektrische Mercedes-Benz. Stapt u in de wereld van Elektrisch rijden? Wensink denkt met u mee. Wel zo Aangenaam!

Bekijk de vooraad
Meer informatie

Bekijk onze acties

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Nieuws

2023-07-12 - Actros Angry Bee - nieuws afbeelding

12-07-2023

Cornelis Veenstra pakt weer uit: Bekijk de ongekend spectaculaire Actros 'Angry Bee'

Zo vrolijk en goedgeluimd als Cornelis Veenstra komen we ze maar heel zelden tegen. Deze 51-jarige beroepschauffeur uit Meppel is hét voorbeeld van een man met plezier in zijn werk. Maar goed: wat wil je ook?

wensink-truck-groep-levert-14-actros-bakwagens-aan-zorgboodschap-leadimage

30-06-2023

Wensink Truck Groep levert 14 Actros bakwagens aan Zorgboodschap

Zorgboodschap rijdt sinds dinsdag 27 juni met 14 nieuwe Actros 1827 L bakwagens, geleverd door Wensink Truck Groep. Alle wagens zijn voorzien van een koelmachine, waardoor Zorgboodschap haar klanten dagelijks kan voorzien van verse, gekoelde voedingsproducten.

nieuws-boekestijn-wensink-mercedes

04-05-2023

Mega-order Boekestijn Transport: aflevering 500 Actrossen in volle gang

Daimler Truck Nederland is op dit moment druk met een zeer grote bestelling door Boekestijn Transport: het bedrijf neemt maar liefst vijfhonderd exemplaren van de Mercedes-Benz Actros in gebruik.

aflevering-boon-persbericht-nieuwsbericht

12-04-2023

Levering Mercedes-Benz Trucks voor Boon Food Group

Wensink Truck Groep leverde op woensdag 5 april vijf gloednieuwe Actros 1840LS trekkers af bij Boon Food Group in Dordrecht. De trucks worden ingezet voor vervoer van goederen vanuit het eigen distributiecentrum naar supermarkten, voornamelijk in het westen en zuidwesten van het land.

Altijd in de buurt

Voor uw Mercedes-Benz personenauto, bedrijfswagen of truck bent u bij Wensink aan het juiste adres. Wanneer u opzoek bent naar een nieuwe of gebruikte Mercedes-Benz en wilt leasen of kopen, Wensink heeft altijd een gepaste oplossing voor u. Komt u gerust eens langs voor een kop koffie.

mercedes-benz-homepage-slider-2
Parallax Wensink
Wensink Automotive B.V.

Als u zorgeloos onderweg wilt zijn, is Wensink uw duurzame partner in mobiliteit, die u aangenaam verrast met persoonlijke aandacht en service op maat.

Veelgestelde vragen over Mercedes-Benz

Welke modellen heeft Mercedes-Benz?

Mercedes-Benz heeft een ruim aanbod aan modellen. Zoals de reeds vernieuwde A-Klasse en B-Klasse. De elektrische lijn van Mercedes-Benz, de EQ-line, staat erom bekend inovatief te zijn. 

Hebben jullie ook occasions van Mercedes-Benz?

Ja, wij hebben een ruim aanbod aan occasions van Mercedes-Benz. Of u nu een automaat occasion zoekt, een certified model of een mooie hybride. Wensink heeft ze allemaal.