Plan eenvoudig online uw werkplaatsafspraak binnen 2 minuten

Snel naar uw plek van bestemming

Onderhoud aan uw Mercedes-Benz

Is u Mercedes-Benz toe aan onderhoud en wilt u weer zorgeloos onderweg? Kies dan voor onderhoud bij Wensink. Wij zorgen ervoor dat u Mercedes-Benz weer in goede conditie is. Zo is u Mercedes-Benz weer klaar voor iedere uitdaging. Wel zo aangenaam!

Bekijk onze onderhoud & services, of maak een afspraak bij de Wensink werkplaats.

Onderhoud Mercedes-Benz
werkplaatsplanner-blok-mercedes-benz-mobiel

Onderhoud
aan uw auto
zo geregeld!

maak een
werkplaatsafspraak

Maak eenvoudig en snel een afspraak in onze werkplaatsplanner. Weer veilig en vertrouwd de weg op. Dat is wel zo aangenaam!

Binnen twee minuten geregeld!

Geen gedoe, ook niet achteraf

Persoonlijke aandacht voor ieder voertuig

Niet goed, binnen 14 dagen uw geld terug

Populaire Mercedes-Benz modellen

Terugroepactie Takata-airbag: Voor de veiligheid van u en uw passagiers

In een veiligheidsonderzoek naar airbags van het Japanse concern Takata is aan het licht gekomen dat er in het verleden onzorgvuldig is omgegaan met de kwaliteitscontrole van airbags. Hierbij zijn wereldwijd diverse autofabrikanten getroffen, waaronder Mercedes-Benz. Getroffen airbags kunnen ernstige schade aanrichten aan uw voertuig en aan u of uw passagiers wanneer de airbag geactiveerd wordt bij een ongeval.

Dit is een dringende terugroepactie voor uw veiligheid en die van uw passagiers. De vervanging van de Takata-airbag is volledig kosteloos en in de meeste gevallen afgerond binnen 1 uur*.

Om een afspraak in te plannen is het een vereiste dat u een brief heeft ontvangen met daarin een uitnodiging. Zonder brief met daarin de uitnodiging kunnen wij u helaas niet helpen.

takata-airbag-terugroepactie-homepage
mercedes-benz-homepage-slider-3

Elektrisch rijden in een Mercedes-Benz

Wensink Mercedes-Benz heeft een breed aanbod elektrische modellen. Of het nu gaat om elektrische personenwagens of elektrische bedrijfswagens. Tevens biedt Wensink verschillende laadoplossingen voor uw elektrische Mercedes-Benz. Stapt u in de wereld van Elektrisch rijden? Wensink denkt met u mee. Wel zo Aangenaam!

Bekijk onze acties

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Nieuws

van-wieren-slider-2

14-05-2024

Nieuwe Mercedes-Benz trucks voor Van Wieren Special B.V.

De gloednieuwe Mercedes-Benz Actrossen 2651 LS 6x2/4 zijn uitgerust met een scala aan geavanceerde functies. Daarnaast zijn ze door Wensink Emmeloord nog eens opgebouwd met vele extra's. 

aflevering-haverhoek-slider-3

14-03-2024

Nieuwe Mercedes-Benz Actros voor Gerrit Haverhoek Transport

Gerrit Haverhoek Transport heeft onlangs een gloednieuwe Mercedes-Benz Actros 2848L DNA 6x2 in ontvangst genomen, uitgerust met een scala aan geavanceerde functies en opties om de rijervaring te verbeteren en de veiligheid te verhogen.

Kliko slider3

26-01-2024

Wensink levert twee Actrossen aan Kliko Groep

Recent leverde Wensink twee Actros 1942 LS trekkers af bij Kliko Groep. Het familiebedrijf in Veenendaal is al tientallen jaren actief in de afvalinzameling met Kliko containers en ondergrondse afvalsystemen.

van-ooij-media-1

19-01-2024

Trouwe klant Van Ooij ontvangt de sleutels van nieuwe Actros

Op vrijdag 19 januari heeft Wensink Doetinchem een nieuwe Actros aan Van Ooij Internationaal Transport in Doetinchem afgeleverd. 

Altijd in de buurt

Voor uw Mercedes-Benz personenauto, bedrijfswagen of truck bent u bij Wensink aan het juiste adres. Wanneer u opzoek bent naar een nieuwe of gebruikte Mercedes-Benz en wilt leasen of kopen, Wensink heeft altijd een gepaste oplossing voor u. Komt u gerust eens langs voor een kop koffie.

mercedes-benz-homepage-slider-2
Parallax Wensink
Wensink Automotive B.V.

Als u zorgeloos onderweg wilt zijn, is Wensink uw duurzame partner in mobiliteit, die u aangenaam verrast met persoonlijke aandacht en service op maat.

Veelgestelde vragen over Mercedes-Benz

Welke modellen heeft Mercedes-Benz?

Mercedes-Benz heeft een ruim aanbod aan modellen. Zoals de reeds vernieuwde A-Klasse en B-Klasse. De elektrische lijn van Mercedes-Benz, de EQ-line, staat erom bekend inovatief te zijn. 

Hebben jullie ook occasions van Mercedes-Benz?

Ja, wij hebben een ruim aanbod aan occasions van Mercedes-Benz. Of u nu een automaat occasion zoekt, een certified model of een mooie hybride. Wensink heeft ze allemaal.