Bedrijfswagen kopen?

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe bedrijfswagen óf een occasion, Wensink heeft altijd de bedrijfsauto die bij u past.

Ontdek de top bedrijfsauto's bij Wensink

Bij Wensink begrijpen we dat het kiezen van het juiste voertuig voor uw zakelijke behoeften van cruciaal belang is. Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare bedrijfswagen voor uw onderneming of uw bestaande wagenpark wilt uitbreiden, het is essentieel om te weten welk type voertuig het beste bij uw specifieke vereisten past. Vandaag nemen we u mee door de verschillen tussen bestelwagens, bestelauto's en bestelbussen en laten we u enkele voorbeelden zien van de voorraad bedrijfswagens die Wensink te bieden heeft.

Bestelauto's

Bestelauto's zijn de perfecte keuze voor zakelijke professionals die voornamelijk goederen moeten vervoeren. Neem bijvoorbeeld de Ford Transit Connect uit onze voorraad. Met zijn royale laadruimte, efficiënte brandstofverbruik en moderne technologie, is dit een uitstekend voorbeeld van een bedrijfsauto die uw logistieke activiteiten zal optimaliseren.

Bestelbussen

Bestelbussen zijn de ultieme keuze voor bedrijven die grote hoeveelheden goederen moeten vervoeren. Overweeg de Mercedes-Benz Sprinter uit onze voorraad. Deze bestelbus biedt niet alleen een aanzienlijke laadcapaciteit, maar kan ook worden aangepast aan uw specifieke behoeften, met opties voor verschillende carrosserievarianten en bedrijfsspecifieke configuraties.

Bestelwagens

Bestelwagens zijn ideaal voor bedrijven die zowel goederen als personeel moeten vervoeren. Stelt u zich eens voor dat u kiest voor de Mercedes-Benz Vito uit onze voorraad. Deze veelzijdige bestelwagen combineert stijl en functionaliteit en biedt voldoende laadruimte voor uw vracht, terwijl hij tegelijkertijd comfortabel plaats biedt aan uw team.

Conclusie over bestelauto's, bestelwagens en bestelbussen

Bij Wensink begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en specifieke eisen heeft als het gaat om bedrijfswagens. Onze uitgebreide voorraad aan bestelwagens, bestelauto's en bestelbussen biedt u de keuze en flexibiliteit om het voertuig te vinden dat het beste past bij uw zakelijke behoeften. Of u nu op zoek bent naar wendbaarheid, laadvermogen of aanpassingsmogelijkheden, we hebben de oplossing die u zoekt.

Neem vandaag nog contact op met Wensink en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het vinden van de perfecte bedrijfswagen voor uw onderneming. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te begeleiden bij uw keuze en om ervoor te zorgen dat u de juiste investering doet voor uw bedrijf, met voorbeelden uit onze voorraad die perfect bij uw behoeften passen.

* Tarief is op basis van financial lease én is een vanaf prijs. Op de voertuig detailpagina vindt u de voorwaarden omtrent looptijd en kilometrage.