schade-vervangend-vervoer-hero-mobiel

Vervangend vervoer

Zodat u niet zonder auto zit

Vervangend vervoer bij Wensink Schade

Als u denkt aan schadeherstel rijst de vraag “krijg ik vervangend vervoer?” vaak al snel naar boven. Dat is logisch, want u wilt natuurlijk niet zonder auto komen te zitten. Gelukkig kunnen wij u met een kort en duidelijk antwoord geruststellen: ja, u kunt altijd vervangend vervoer krijgen wanneer u een reparatie laat uitvoeren bij Wensink Automotive. Het is echter niet altijd gedekt door uw verzekering, waardoor er kosten kunnen ontstaan.

Wilt u graag meer informatie over vervangend vervoer?

Verschillende soorten vervangend vervoer

Al onze vestigingen hebben het vervangend vervoer in eigen beheer. Veelal zit dit vervangende vervoer inbegrepen in uw verzekerings- of leasecontract. In een dergelijk contract is benoemd wat voor type vervangende auto voor u beschikbaar is. Mocht u in een andere klasse voertuig willen rijden, dan kunt u vragen naar de mogelijkheden. U kunt tegen een geringe bijbetaling een grotere auto rijden. Dit bekent dat wij u te allen tijde passend vervoer aan kunnen bieden in de klasse die u wenst of gewend bent. U kunt bij twijfel of vragen altijd overleggen met het schadeherstelbedrijf. Terwijl aan uw auto gewerkt wordt, blijft u zorgeloos onderweg. Bent u niet verzekerd voor vervangend vervoer? Wij kunnen u altijd van een passende oplossing voorzien. 

Verzekeren via Mercedes-Benz

Een verzekering die altijd vergelijkbaar vervangend vervoer aanbiedt en waar wij volledig achter durven te staan, is de Mercedes-Benz verzekering. Kijk voor meer informatie over deze verzekering op deze pagina. Ook de Mercedes-Benz autoverzekering kunt u gewoon via ons afsluiten. Wij functioneren dan als contactpersoon tussen u en Mercedes. Dit betekent geen papierwerk en één centraal aanspreekpunt.