Wensink smart

Altijd al willen rijden in een echte smart? Dat kan bij Wensink! Wensink smart is officieel smart dealer en is onderdeel van Wensink Automotive. 


Onze visie zorgeloos onderweg staat bij ons hoog in het vaandel. Dit bereiken we met professionele service en hoogstaande kwaliteit.

Aangenaam onderhoud bij Wensink

Heeft u schade of is uw smart toe aan de jaarlijkse APK? U kunt bij Wensink terecht voor elk type onderhoud en reparatie aan uw smart. U kunt gemakkelijk en snel een afspraak maken in onze online werkplaatsplanner. Vul uw gegevens in, geef aan welke werkzaamheden u wilt laten uitvoeren en kies een vestiging. Graag tot ziens in onze werkplaats!

Daarnaast kunt u uw zomer- en winterbanden opslaan in ons bandenhotel. Voor een vast bedrag geven we uw banden een frisse wasbeurt, controleren we ze grondig en slaan we ze het hele jaar op onder de allerbeste omstandigheden! 

  • Maak werkplaatsafspraak

     
  • Ontdek ons bandenhotel

     

smart aanbod

Zoek in onze voorraad

Wensink smart. Uw officiële smart dealer.

Wensink smart is officieel smart dealer en is onderdeel van Wensink Automotive. Wensink Automotive staat voor een zo aangenaam mogelijke mobiliteitservaring.

Onze visie zorgeloosonderweg staat bij ons hoog in het vaandel. Dit bereiken we met professionele service van hoogstaande kwaliteit.

  • Neem contact op

     

Wensink smart vestiging(en)