private-lease-actie-aanbod-hero-mobiel

Overzicht Private Lease aanbiedingen

Alle Private Lease aanbiedingen voor u op een rij

Privé een nieuwe auto leasen voor een vast en laag bedrag per maand bij Wensink, maar weet u nog niet exact welk model bij u past of het meest voordelig is geprijsd? Wij begrijpen dat u al vele diverse prijzen van verschillende modellen bent tegen gekomen. Daarom zetten wij voor u alle scherpe Private Lease acties van Wensink voor u op een rij, wel zo aangenaam! 

Liever zorgeloos een elektrische auto privé leasen voor een vast bedrag per maand? Ook dat staat Wensink voor u klaar! Daarnaast heeft u met Private Lease bij Wensink de zekerheid van het Keurmerk Private Lease.

Gehele ontzorging

Vooruitbetaling mogelijk

Eén helder vast en laag maandbedrag

Zekerheid met Keumerk Private Lease

Ga direct naar de Private Lease aanbiedingen van

Ford Private Lease

Bent u op zoek naar een andere uitvoering? Geen probleem! Ook voor uw gewenste uitvoering kunnen wij een leasevoorstel voor u opstellen.

Kia Private Lease

Bent u op zoek naar een andere uitvoering? Geen probleem! Ook voor uw gewenste uitvoering kunnen wij een leasevoorstel voor u opstellen.

Mercedes-Benz Private Lease

Bent u op zoek naar een andere uitvoering? Geen probleem! Ook voor uw gewenste uitvoering kunnen wij een leasevoorstel voor u opstellen.

smart Private Lease

Bent u op zoek naar een andere uitvoering? Geen probleem! Ook voor uw gewenste uitvoering kunnen wij een leasevoorstel voor u opstellen.

Zekerheid met het
Keurmerk Private Lease

Met Private Lease bij Wensink bent u verzekerd van een veilige, verantwoorde en vertrouwde voorwaarden bij uw Private Lease voertuig. Wensink is namelijk aangesloten bij het Keurmerk Private Lease wat hét kwaliteitskeurmerk is om op een betrouwbare wijze particulier een leasecontract af te sluiten. Keurmerk Private Lease is gezamenlijk met de Consumentenbond ontwikkeld zodat u als klant niet tegen onverwachte zaken aanloopt binnen uw contract.

Keurmerk Private Lease verzekert u als klant van o.a. de volgende zekerheden:

  • Recht op onafhankelijke beoordeling bij inleveren lease auto
  • Beperkte bijdrage bij schade
  • Vast maandbedrag zonder onverwachte verhogingen (excl. belastingen)
  • Bedenktijd van 14 dagen
  • Geschillencommissie voor zekerheid bij klachten
  • Bescherming tegen te hoge financiële lasten

Voordelen van Private lease bij Wensink

Het privé leasen van een auto wordt steeds populairder, zeker aangezien de meeste zorgen volledig uit handen worden genomen zoals autoverzekering en wegenbelasting. Uiteraard heeft u extra voordelen wanneer u via Wensink Lease & Services particulier een auto leaset:

  • Eén vast aanspreekpunt bij Wensink;
  • Bij onderhoud en schade monteert Wensink altijd originele onderdelen op de auto;
  • Belasting, onderhoud en verzekeringen worden zonder papierwerk geregeld door ons.

Eerst uw huidige auto verkopen?

Heeft u de keuze al gemaakt wat uw nieuwe Private Lease auto wordt, maar wilt u liever eerst uw huidige auto verkopen? Dat hoeft niet! Laat uw huidige auto vrijblijvend taxeren en ruil uw auto eenvoudig en zonder gedoe in bij Wensink. Wel zo aangenaam!

De beste
waarde

voor uw huidige auto

Hoeveel geld krijg ik voor mijn auto?

Voer het kenteken van uw auto en de huidige kilometerstand in, dan berekenen de taxatie experts van Biddo binnen 24 uur de waarde van uw auto.

Nog maar 1 stap hierna!

Veelgestelde vragen

Wat is een Private Lease keurmerk?

Wensink is aangesloten bij het keurmerk Private Lease. Op die manier kunt u veilig, verantwoord en vertrouwd een voertuig leasen. Het Keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een private leasecontract af te sluiten. Het keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld. De onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease reikt het keurmerk uit.

Waarom is een Private Lease keurmerk belangrijk?

U bent verzekerd van: (1) Eerlijke voorwaarden. (2) Een compleet product. (3) Bescherming tegen financiële lasten. (4) 14 dagen bedenktijd. (5) Zekerheid bij klachten. 

Wensink Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Wensink Lease & Services B.V. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 5.000 km per jaar. Getoond model en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Meerkilometers  € 0,11 incl. BTW. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

* Deze actie kan niet worden gecombineerd met andere acties, kortingen of aanbiedingen, tenzij anders vermeld. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden.