Wensink-over-ons-missie-visie-kernwaarden-hero-mobiel

Missie, Visie en kernwaarden

We staan ervoor. Met z'n allen.

Onze visie

De wereld verandert! Wij gaan van Automotive naar Mobility. Mensen en goederen zijn de komende jaren anders onderweg van A naar B.

Het gebruik van wordt belangrijker dan het bezit. De maatschappij wordt zich meer bewust van duurzaamheid. Off - en online raken steeds meer met het leven versmolten. Relevante, gepersonaliseerde mobiliteitsdiensten die klanten ontzorgen en verrassen gaan ertoe doen! Daarmee moeten wij in staat zijn snel in te spelen op behoeften van de gebruiker. Disruptief en connected!

Onze missie

Als u zorgeloos onderweg wilt zijn, is Wensink uw duurzame partner in mobiliteit, die u aangenaam verrast met persoonlijke aandacht en service op maat.

Wensink Aangenaam!

Let’s go somewhere! De wereld ligt aan onze voeten. Afstanden verkleinen, alles en iedereen is bereikbaar. Het leven ten volle beleven is een vrijheid waarvan we maximaal mogen genieten. Maar het is ook een rijkdom die ons verplicht tot slimme en bewuste keuzes.  

Gaan en staan waar u wilt, in uw eigen tempo en op uw eigen manier. Dat maakt Wensink iedere dag voor u mogelijk. Zorgeloos onderweg zijn. Vandaag naar uw werk, morgen naar die goede vriend, volgende week op vakantie en altijd op weg naar een mooiere wereld. Privé, voor uw werk, met mensen en lading. Personenwagens, bedrijfswagens en trucks, het OV, de fiets; alles wat mobiliteit is. U de allerbeste mobility op het juiste moment bieden, dat is onze drive!

Mobiliteit is onze expertise. Trek samen met ons op en vertrouw erop dat u veilig en gelukkig aankomt op uw bestemming. We zorgen voor u, all the way! Dat doen we aangenaam met ruim 1.200 vakmensen vanuit 46 vestigingen in Nederland.  

In onze wereld loopt een weg nooit recht van A naar B. Waar de ene reis stopt, begint een andere. Als een oneindige cirkel. Voortgedreven door energieke mensen die genieten van de vooruitgang. Die samen met ons steeds sneller, beter en schoner de wereld verkennen! Aangenaam!

wensink-over-ons-missie-visie-slider
Parallax Wensink
Wensink Automotive B.V.

Het Wensink DNA

Ons bedrijf kenmerkt zich met het DNA. Ons DNA is uniek en maakt ons anders dan anderen: het maakt ons een aangename mobiliteitspartner. Het Wensink DNA kan worden samengevat in de onderstaande kernwaarden.

Professioneel


Al meer dan 35 jaar zorgen we ervoor dat u zorgeloos onderweg bent van A naar B. Wat ooit klein begonnen is, is ontwikkeld tot een grootschalige, professionele organisatie met bijna 40 vestigingen, 1.200 medewerkers en een breed scala aan merken, producten en diensten. Met onze complete service en breed dienstenaanbod ontzorgen we iedere klant en geven we u een aangename ervaring. U kunt altijd op ons rekenen!

Samen


We zetten ons op alle denkbare manieren in voor de klant en gaan graag samen met u in gesprek om te kunnen voldoen aan al uw mobiliteitswensen. We zetten volledig in op meer verbinding met elkaar en met onze klanten. Daarvoor zijn we afhankelijk van onze medewerkers, want zij zijn samen met onze klanten de spil van ons bedrijf.

Betrouwbaar

We zijn eerlijk en oprecht, een partner waarop u kunt bouwen. Dat uit zich bijvoorbeeld in het helder en inzichtelijk maken van de prijzen van onze producten en diensten. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Want beloofd is beloofd!

Duurzaam

Bij Wensink doen we er alles aan zo duurzaam mogelijk te werken. Duurzaam als het gaat om onze voertuigen, met - gedeeltelijk of geheel - elektrische modellen. Maar ook als het gaat om onze bedrijfsprocessen én onze medewerkers. Met duurzame inzetbaarheid in het achterhoofd zorgen we ervoor dat de mannen en vrouwen in onze vestigingen alles voorhanden hebben om zo goed mogelijk te kunnen werken.

Trots

We zeiden het al eerder: wat ooit klein begon, is uitgegroeid tot een volwaardig mobiliteitsbedrijf. We zijn een écht familiebedrijf waar betrokken en bevlogen mensen werken. Allemaal zijn we trots op de groei die we door hebben gemaakt en nog steeds doormaken.

Innovatief

We innoveren met waterstof en haken verschillende partners, studenten, werk- en leergroepen aan om ook in de toekomst te kunnen blijven innoveren.

Gepassioneerd


Wij worden dé importeur vanuit het noorden! Hoe we dat doen? Door van autobedrijf om te schakelen naar mobiliteitspartner. Dat vergt oneindige passie en liefde voor ons vak, maar vooral: voor onze klant.