wensink-lease-berijdersinformatie-hero-mobiel

Wensink Lease

Zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand

Diverse lease mogelijkheden

Wanneer u een voertuig aanschaft, heeft u verschillende mogelijkheden om deze aankoop te bekostigen. Zo kunt u de auto uit eigen middelen betalen. Steeds meer mensen kiezen er echter voor om hun voertuig met een vorm van financiering aan te schaffen, zowel particulier als zakelijk.

Private Lease

Private Lease bij Wensink is zorgeloos rijden in een splinternieuwe auto voor een vast en scherp bedrag per maand. Dit betekent een einde aan vervelende, onverwachte kosten voor bijvoorbeeld onderhoud en reparatie

Zakelijk leasen

Wij bieden verschillende leasevormen aan, passend bij uw uiteenlopende wensen. Daarnaast hebben wij ook een direct aanbod voor zakelijke lease.

Truck lease

In uw bedrijf worden, misschien naast personenauto’s, trucks met opleggers gereden. Het liefste leaset u ook deze wagens. Wij verzorgen graag uw gehele wagenpark, van personenauto tot vrachtwagen en trailer.  

Gehele ontzorging

Altijd advies op maat

Wagenparkbeheer onderbrengen

Samen werken aan continuïteit

Onderhoudsabonnementen

Bij Wensink begrijpen we dat u zorgeloos onderweg wilt zijn. Onderhoud aan uw personen- of bedrijfswagen is daarbij noodzakelijk. Wel zo prettig als u daar zo min mogelijk omkijken naar heeft. Bijvoorbeeld als u uw auto wilt laten controleren of een onderhoudsbeurt wilt plannen. Wensink heeft daarom verschillende service abonnementen.

slider-onderhoudsabonnement-occasions-2

Autoverzekering afsluiten bij Wensink

Een goede autoverzekering is wel zo’n fijn gevoel. Daarbij begrijpen we maar al te goed dat u zorgeloos onderweg wilt zijn. Daarom bieden we u de mogelijkheid uw auto voordelig te verzekeren. Daarbij werken wij als contactpersoon tussen u en uw verzekeringsmaatschappij.

Alle informatie voor lease rijders bij Wensink

Bent u al leaseklant bij Wensink? Wij hebben voor u de belangrijkste informatie op een rij gezet. Op zoek naar bijvoorbeeld informatie over het doen van onderhoud, schadeafhandeling of benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van vervangend vervoer?

berijdersinformatie-verzekering-en-eigen risico

Snel naar
Uw volgende bestemming...