wensink-lease-hero-mobiel

Wensink Lease & Services

Zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand

Zorgeloos onderweg met Wensink

Uw auto of wagenpark zakelijk of privé leasen? Of financieren of verzekeren? Of toch liever zelf aanschaffen in combinatie met een serviceabonnement? 

Wensink Lease & Services staat voor u klaar, één adres voor al uw mobiliteit. Of het nu gaat om een personenwagen, bedrijfswagen en/of een truck, alles is mogelijk!

Wilt u graag een offerte ontvangen voor een lease auto?

Private Lease

Private Lease bij Wensink is zorgeloos rijden in een splinternieuwe auto voor een vast en scherp bedrag per maand. Dit betekent een einde aan vervelende, onverwachte kosten voor bijvoorbeeld onderhoud en reparatie

Meer over Private Lease

Zakelijk leasen

Wij bieden verschillende leasevormen aan, passend bij uw uiteenlopende wensen. Daarnaast hebben wij ook een direct aanbod voor zakelijke lease.

Truck lease

In uw bedrijf worden, misschien naast personenauto’s, trucks met opleggers gereden. Het liefste leaset u ook deze wagens. Wij verzorgen graag uw gehele wagenpark, van personenauto tot vrachtwagen en trailer.  

Gehele ontzorging

Altijd advies op maat

Wagenparkbeheer onderbrengen

Samen werken aan continuïteit

Autoverzekering afsluiten bij Wensink

Een goede autoverzekering is wel zo’n fijn gevoel. Daarbij begrijpen we maar al te goed dat u zorgeloos onderweg wilt zijn. Daarom bieden we u de mogelijkheid uw auto voordelig te verzekeren. Daarbij werken wij als contactpersoon tussen u en uw verzekeringsmaatschappij.

Laadoplossingen 

Wensink zorgt er graag voor dat u aangenaam onderweg bent. Juist ook als het gaat om elektrische mobiliteit. Uiteraard kunt u rekenen op de beste service. We zijn graag uw partner in mobiliteit, dankzij vele jaren automotive-ervaring zijn we daar ook uitstekend toe in staat. Wensink helpt u graag met een laadoplossing op maat, ook als u uw voertuig niet bij Wensink heeft aangeschaft. Wel zo aangenaam!

Onderhoudsabonnementen

Bij Wensink begrijpen we dat u zorgeloos onderweg wilt zijn. Onderhoud aan uw personen- of bedrijfswagen is daarbij noodzakelijk. Wel zo prettig als u daar zo min mogelijk omkijken naar heeft. Bijvoorbeeld als u uw auto wilt laten controleren of een onderhoudsbeurt wilt plannen. Wensink heeft daarom verschillende service abonnementen.

slider-onderhoudsabonnement-occasions-2

Alle informatie voor lease rijders bij Wensink

Bent u al leaseklant bij Wensink? Wij hebben voor u de belangrijkste informatie op een rij gezet. Op zoek naar bijvoorbeeld informatie over het doen van onderhoud, schadeafhandeling of benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van vervangend vervoer?

berijdersinformatie-verzekering-en-eigen risico

Snel naar
Uw volgende bestemming...

Veel gestelde vragen

Waarom lease?

U kunt zowel zakelijk als privé door middel van een financiering een auto leasen. We bieden een uitgebreid pakket zodat u zich alleen nog maar druk hoeft te maken over tanken.

Bekijk de private lease mogelijkheden
Wat kost leasen?

Dat hangt af van het type voertuig dat u kiest. U kunt altijd contact op nemen met Wensink voor meer informatie of kijk op onze website.

Welke vormen van lease zijn er bij Wensink?

Private-lease, zakelijk-lease, financieren, serviceabonnementen en verzekeren.