inbouw-producten-laadruimte-betimmering-hero-mobiel

Laadruimte bekleding

Een oplossing op maat
 

Laadruimte bekleding

Wilt u een nieuwe laadvloer, zijwandbetimmering van 5mm hechthout of lat om lat? Ieder merk bedrijfswagen kunnen wij inrichten met een op maat gemaakte laadruimtebetimmering van hout of kunststof. Waarom uw bedrijfsauto laten betimmeren? Het voorkomt krassen, deuken in de carrosserie, uw lading veilig en schadevrij vervoeren en uw bedrijfsauto heeft een professionele uitstraling/afwerking. 

Betonplex

Onze laadvloeren worden gemaakt van 9 of 12mm betonplex. Betonplex is een multiplex waarop een antslip toplaag  is aangebracht. Dit vormt een harde en waterdichte afwerking van het hout. Om ervoor te zorgen dat de vloer bij de instap bij de achter- en zijdeuren niet gaat slijten, monteren wij een aluminiumstrip. Alle vloeren worden bij montage in uw bedrijfswagen gekit. Tevens kitten wij de vloer rondom af. Hierdoor gaat er geen vuil in de kieren zitten. Alles voor optimaal gebruik dus.

inbouw-producten-laadruimte-betimmering-slider-1
inbouw-producten-laadruimte-betimmering-slider-6

Wisa hechthout

Voor de betimmering van de zijwanden maken wij gebruik van 5mm dikke Wisa hechthout. Alle panelen worden in de contouren van de laadruimte van uw bedrijfsauto gefreesd en de boorgaten worden voorgeboord. Dit scheelt veel tijd tijdens de montage. 

Lat om lat betimmering

Onze lat om lat betimmering is gemaakt van sterk vurenhout. De zijkanten zijn netjes afgerond, waardoor er geen splinters of scherpe randjes aan de latten zitten. Ieder type bedrijfswagen heeft een andere maatvoering en specificaties. U kunt ervoor kiezen om uw voertuig volledig te voorzien van lat om lat betimmering of alleen de bovenzijde van de zijwanden. Dit noemen wij half om half betimmering.  De onderzijde betimmeren wij met Wisa hechthout en de bovenzijde met lat om lat vurenhout. 

inbouw-producten-laadruimte-betimmering-slider-3
inbouw-producten-laadruimte-betimmering-slider-2

Kunststof; winst door gewichtsbesparing bij betimmering

Gewichtsbesparing is een steeds belangrijker onderdeel in bedrijfswagenland. Wensink Inbouw speelt daar op in met de kunststof vloer- en wandbetimmeringen. Onze kunststof materialen zijn net als de houten betimmeringen star, stijf, slagvast ,maar ook ultra licht. Wilt u winst behalen qua laadvermogen van uw bedrijfswagen? Door te kiezen voor kunststof bespaart u op gewicht waardoor u voertuig minder snel overbelast is. Dit komt ook ten goede van het onderhoud van uw bedrijfsauto. En niet geheel onbelangrijk, minder gewicht betekent minder belasting van uw voertuig, dus minder kosten aan brandstof en minder slijtagekosten.

Informatie aanvragen

Ik wil *

Veel gestelde vragen

Waarom zou ik mijn bedrijfsauto laten betimmeren?

Het voorkomt krassen, deuken in de carrosserie, uw lading veilig en schadevrij vervoeren en uw bedrijfsauto heeft een professionele uitstraling/afwerking.

Uit wat voor materialen kan ik kiezen bij het betimmeren van mijn bedrijfsauto?

Betonplex, wisa hechthout, lat om lat betimmering en kunststof; winst door gewichtsbesparing bij betimmering.

Wat zijn de kosten voor het laten betimmeren van mijn bedrijfsauto?

Op de website kunt u een offerte aanvragen, voor meer informatie. Vraag hier een een offerte aan.