schade-spotrepair-hero-mobiel

Spotrepair

Na spotrepair ziet uw lak er weer als nieuw uit!

Spotrepair: Een kras in uw personen- of bedrijfsauto? 

Erg vervelend! Bij Wensink kunnen we lichte schade snel en vakkundig herstellen. Na spotrepair ziet uw lak er weer als nieuw uit! Spotrepair is voordeliger dan het spuiten van een autodeel. Nóg een voordeel: uw auto is klaar terwijl u wacht! Spotrepair kunnen wij 'on the road' uitvoeren, wat scheelt in transportkosten en wachttijd.  

Plan uw sportrepair

U kunt uw spotrepair telefonisch plannen met Wensink Schade. Wij staan op maandag t/m vrijdag voor u klaar vanaf 8.00 uur tot 17.30 uur .

Vestiging Apeldoorn

Vestiging Groningen

Vestiging Hoogeveen

Hoe werkt spotrepair?

Benieuwd hoe we te werk gaan in het geval van spotrepair. Simpel gezegd 'masseren' we de deuk uit uw auto met behulp van speciale gereedschappen. Hiervoor gebruiken we de nieuwste technieken en meest moderne gereedschappen. Uitdeuken zonder spuiten is in veel gevallen mogelijk. Er zijn echter twee voorwaarden:

  • De autolak moet nog heel zijn
  • De deuk mag niet groter zijn dan een twee-euromunt
schade-spotrepair-slider

Kleine krassen herstellen 

Kleine, oppervlakkige krassen zijn helaas veelvoorkomend. Vaak worden ze veroorzaakt door autosleutels, uitstekende takken of een stoeprand. Goed nieuws: wanneer de kras niet té groot is, en de onderliggende laklaag nog in tact is, kunnen we de kras in de lak van uw auto door middel van spotrepair verwijderen. Hier komt geen spuitwerk bij aan te pas. Niet alleen sneller klaar, maar ook nog eens voordeliger dan wanneer er spuitwerk bij aan te pas komt. Onze reconditioneringsmedewerkers hebben alle juiste middelen voorhanden om uw auto binnen no-time weer op te lappen! 

Grote krassen herstellen 

Zit er een grote kras in de lak van uw auto? Of is de verflak aangetast? In dat geval moeten we een nieuwe laklaag spuiten. In sommige gevallen zal het hele auto-onderdeel gespoten moeten worden. Dit om kleurverschil te voorkomen. Bij onze Schade verschillende schadevestigingen werken vakkundige schadeherstellers die er graag voor zorgen dat u no-time weer zorgeloos onderweg bent.

Veel gestelde vragen

Wat is spotrepair?

Een kras in uw personen- of bedrijfsauto? Erg vervelend! Bij Wensink kunnen we lichte schade snel en vakkundig herstellen. Na spotrepair ziet uw lak er weer als nieuw uit! Spotrepair is voordeliger dan het spuiten van een autodeel. Nóg een voordeel: uw auto is klaar terwijl u wacht! Spotrepair kunnen wij 'on the road' uitvoeren, wat scheelt in transportkosten en wachttijd. 

Hoe werkt spotrepair?

Simpel gezegd 'masseren' we de deuk uit uw auto met behulp van speciale gereedschappen. Hiervoor gebruiken we de nieuwste technieken en meest moderne gereedschappen. Uitdeuken zonder spuiten is in veel gevallen mogelijk. Er zijn echter twee voorwaarden: De autolak moet nog heel zijn en De deuk mag niet groter zijn dan een twee-euromunt

Hoe worden kleine en grote krassen hersteld?

(1) Kleine krassen: Goed nieuws: wanneer de kras niet té groot is, en de onderliggende laklaag nog in tact is, kunnen we de kras in de lak van uw auto door middel van spotrepair verwijderen. Hier komt geen spuitwerk bij aan te pas. Niet alleen sneller klaar, maar ook nog eens voordeliger dan wanneer er spuitwerk bij aan te pas komt.
 (2) Grote krassen: In dat geval moeten we een nieuwe laklaag spuiten. In sommige gevallen zal het hele auto-onderdeel gespoten moeten worden. Dit om kleurverschil te voorkomen. Bij onze Schade verschillende schadevestigingen werken vakkundige schadeherstellers die er graag voor zorgen dat u no-time weer zorgeloos onderweg bent.