pechhulp-hero-mobiel

Pechhulp voor u

Wij houden u op de weg, wel zo aangenaam

Zorgeloos onderweg

Wensink snapt dat u altijd zorgeloos op weg wilt zijn. Echter kan het altijd voorkomen dat er onderweg iets onverwachts gebeurt met uw auto. Wij staan in alle gevallen voor u klaar en helpen u waar we kunnen met onze ervaren monteurs. Bij Wensink nemen we autopech heel serieus.

Wat te doen bij autopech?

Mocht het voorkomen dat u pech heeft met uw auto is het allereerst verstandig om te weten wat u het beste zelf wel en juist niet moet doen als u autopech heeft. daarom hebben we speciaal voor u een aantal tips samengesteld:

  • Probeer bij een pechhaven te komen. Lukt dat niet, wijk dan uit naar de vluchtstrook.
  • Zet uw auto zover mogelijk naar rechts. Draai uw voorwielen richting de berm, zodat uw auto bij een eventuele aanrijding niet de weg opschiet.
  • Zet uw alarmlichten aan en stap voorzichtig uit.
  • Trek een veiligheidsvest aan en neem plaats achter de geleiderail. Houd altijd zicht op het aankomende verkeer.
  • Steek nooit de weg over.
  • Laat niemand achter in de auto.

Pechhulp van Wensink

Pechhulp is een onderdeel in veel van onze Service- en onderhoudsabonnementen. Zo bieden wij voor iedereen een passende totaaloplossing. Laat u zich goed informeren in onze showroom, telefonisch of online over de verschillende mogelijkheden.

Hulp is onderweg

Veel van onze merken hebben pechhulp inbegrepen bij aanschaf van een nieuwe auto. Bekijk hieronder wat de mogelijkheden zijn of neem contact op met onze verkopers.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik terecht voor pechhulp?

Bij Wensink bieden wij meerdere locaties, die u kunnen helpen bij pechhulp.

Is pechhulp een onderdeel van Wensink Service- en onderhoudsabonnementen?

Ja, pechhulp is een onderdeel in veel van onze Service- en onderhoudsabonnementen. Hiermee zorgen we voor Zo bieden wij voor iedereen een passende totaaloplossing. Laat u zich goed informeren in onze showroom, telefonisch of online over de verschillende mogelijkheden.