Schade-homepage-hero-1-mobiel

Wensink Schade Aangenaam

Schade gereden? Wij helpen u graag
Schade-homepage-hero-2-mobiel
Ruitschade?
Schade-homepage-hero-3-mobiel
Vervangend vervoer

Schade gereden?

Het liefst denkt u er niet aan, maar toch gebeurt het bijna iedereen wel eens: schade rijden. We begrijpen dat schade aan uw personen- of bedrijfsauto vragen bij u op kan roepen. Daarom staan we voor u klaar! Wij helpen u graag bij het verhelpen van de schade en indien nodig bij bemiddeling van de schade. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos onderweg bent! 

Voordelen Wensink Schade

Bij Wensink Schade zorgen we ervoor dat u zorgeloos onderweg bent. Hoe? Onder andere met een snelle service, vervangend vervoer en één centraal aanspreekpunt. Wij verzekeren u: binnen een mum van tijd bent u weer zorgeloos onderweg. Kiest u voor Wensink Schade, dan kiest u namelijk voor:

  • Aangesloten bij A.A.S. Schadeherstel en BOVAG
  • Eén centraal aanspreekpunt
  • Kennis van onze vakspecialisten
  • Wij nemen bemiddeling voor u uit handen
  • Altijd de mogelijkheid tot vervangend vervoer
  • Zowel grote als kleine schade wordt snel en professioneel verholpen
  • Bij schade kunt u naar alle vestigingen van Wensink
  • Gecertificeerd voor vele merken (o.a. Mercedes-Benz, Ford, Kia, Citroën, DS)
schade-homepage-slider-1
Direct contact opnemen met één van onze vestigingen 
Wensink Schade Apeldoorn

Sint-Eustatius 4
7333 NX Apeldoorn

Wensink Schade Groningen

Malmöweg 6
9723 HP Groningen

Wensink Schade Hoogeveen

Europaweg 28
7903 TM Hoogeveen

Vakspecialisten

Zowel grote als kleine schade

Vervangend vervoer

schade-homepage-slider-3

Wat te doen bij schade?

Wanneer u schade rijdt, vult u een schadeformulier in. Dit formulier levert u vervolgens in bij uw verzekeraar. Heeft u uw verzekering via Wensink afgesloten? Dan treden wij op als bemiddelaar tussen u en uw verzekeraar: u hoeft niets te doen. Wel zo prettig!

Niet alleen wanneer het aankomt op het verzekeren zelf, maar ook bij het verhelpen van de schade, kunnen we alles voor u verzorgen. Wanneer de schade is verholpen, ontvangt u van ons een factuur. Deze factuur is in de meeste gevallen puur ter kennisgeving. Mits uw verzekeringspolis hier dekking voor biedt, betekent dit dat u hier niets voor hoeft te betalen. Het kan voorkomen dat u BTW of eigen risico moet betalen. In dit geval vermelden we dit duidelijk op uw factuur.

schade-homepage-slider-2

Altijd in de buurt

Voor schade u bij Wensink aan het juiste adres. Wanneer u schade hebt gereden aan uw personenauto of bedrijfswagen helpen wij u graag. Of u grote of kleine schade hebt gereden Wensink heeft altijd een gepaste oplossing voor u.

Parallax Wensink
Wensink Automotive B.V.

Als u zorgeloos onderweg wilt zijn, is Wensink uw duurzame partner in mobiliteit, die u aangenaam verrast met persoonlijke aandacht en service op maat.