Wilt u een occasion kopen?

Altijd keus uit honderden kwaliteits occasions! 

* Tarief is op basis van financial lease én is een vanaf prijs. Op de voertuig detailpagina vindt u de voorwaarden omtrent looptijd en kilometrage.

Altijd een grote voorraad occasions op voorraad bij Wensink

Bent u op zoek naar een gebruikte auto die aan al uw wensen voldoet? Wij hebben een ruime selectie aan tweedehands auto's van verschillende merken en modellen, zodat u altijd iets kunt vinden dat bij u past.

Onze gebruikte auto's zijn nauwkeurig nagekeken en geserviced, zodat u er zeker van kunt zijn dat u een kwalitatief hoogwaardige auto koopt. Of u nu op zoek bent naar een sportief model, een ruime gezinsauto of een zuinige stadsauto, wij hebben het allemaal. Bekijk onze voorraadpagina voor gebruikte auto's om ons aanbod te bekijken en laat u verrassen door ons ruime aanbod.

Bovendien zijn onze prijzen zeer aantrekkelijk en bieden wij regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen en acties. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte tweedehands auto.

Interesse in een occasion?

Heeft u interesse in een occasion of wilt u meer informatie over een specifieke auto? Dit kan u eenvoudig aanvragen en we nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om u te voorzien van de door u aangevraagde informatie. 

Eerst de auto ervaren met een proefrit

Bent u op zoek naar een gebruikte auto, maar wilt u eerst graag een proefrit maken om te ervaren hoe de auto rijdt? Wij bieden de mogelijkheid om een proefrit te maken in onze gebruikte auto's! Zo kunt u zien of de auto aan al uw wensen voldoet voordat u een beslissing maakt.

Onze proefritten voor gebruikte auto's zijn beschikbaar voor verschillende merken en modellen. Of u nu op zoek bent naar een sportief model, een ruime gezinsauto of een zuinige stadsauto, wij hebben het allemaal

Twijfelt u over financieren of lease?

Bij Wensink begrijpen we dat u niet zomaar een auto koopt. Dit is een grote uitgaven en daar willen we u graag in assisteren. Bij Wensink heeft u meerdere mogelijkheden om uw occasion te kopen. Denk aan het leasen van uw auto, zowel Private als Zakelijk is een mogelijkheid. U kunt uw occasion ook financieren tegen een gunstig tarief. Zo betaalt u maandelijks een vast bedrag, zonder dat u in een keer een fors bedrag op tafel legt.

Onderhoudsabonnement

Wensink wilt u graag ontzorgen als het gaat om autorijden. Met een onderhoudsabonnement gaat u zorgeloos onderweg, omdat alles voor u is geregeld. Het enige wat u zelf hoeft te doen is tanken. Al het regelwerk om te zorgen dat uw voertuig langer mee gaat, nemen wij door middel van onderhoudsabonnement uit handen. Bijvoorbeeld als u uw auto wilt laten controleren of een onderhoudsbeurt wilt plannen.