wensink-verzekeringen-hero-mobiel

De beste verzekering afsluiten

Een passende autoverzekering voor elk merk.

Een passende autoverzekering voor elk merk

Bij Wensink kunt u ongeacht het merk van uw auto rekenen op een passende autoverzekering. Wij willen ervoor zorgen dat u altijd zorgeloos onderweg bent en hierin gaan wij graag een stapje verder. Als tussenpersoon tussen u en de verzekeringsmaatschappij zijn wij er om u te ontzorgen. Onze verzekeringen zijn geschikt voor zowel particuliere als zakelijke rijders, en zelfs voor wagenparken hebben wij mogelijkheden.

De voordelen van verzekeren bij Wensink

Wanneer u bij ons een verzekering afsluit, heeft u één vast aanspreekpunt binnen onze organisatie. Hierdoor bent u altijd verzekerd van snelle en persoonlijke service. Daarnaast heeft verzekeren bij Wensink nog meer voordelen die wij graag voor u op een rijtje zetten:

  • Lange aanschaf- of nieuwwaardedekking;
  • Scherpe premie en ruime dekking;
  • Schadeherstel bij Wensink volgens fabrieksspecificaties;
  • Verzekeringen voor alle automerken;
  • Meestal gratis vervangend vervoer tijdens reparaties (vraag naar onze voorwaarden);
  • Opzegservice van je huidige verzekering.
  • Ruim 11.000 klanten verzekerd

Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee over de mogelijkheden. Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie op telnr. 088-3839530

team-verzekeringen-joost-bosma-2
Joost Bosma – accountmanager verzekeringen

”Met meer dan 11.000 verzekeringspolissen in beheer laten we zien dat we bij Wensink vooroplopen in de Automotive als een van de grootste tussenpersonen. Onze opgeleide verzekeringsexperts spelen graag in op de behoefte van de klant in goed verzekeringsadvies.

We hebben een fantastisch aanbod in verschillende toonaangevende verzekeringsproducten waarmee we altijd een (prijstechnisch) passende verzekeringsoplossing kunnen bieden. En met onze Unique Selling Points lopen we voorop in de markt!

Een verzekering niet laten voelen als een ‘saai product’, maar als een onmisbare waardevolle service in de mobiliteit van de klant. We maken verzekeringen weer persoonlijk en leuk; dat blije gevoel, daar gaan we voor!”

Cor Theijken – productexpert verzekeringen

“Wat onze klanten erg prettig vinden is dat ze bij Wensink één aanspreekpunt hebben. Niet steeds een ander aan de lijn, maar een vertrouwde stem die uw situatie kent. Hierdoor kunnen zaken efficiënt afgehandeld worden en bent u snel weer op weg!”

team-verzekeringen-cor-theijken-2
team-verzekeringen-dani-sieben-2
Dani Sieben – productexpert verzekeringen

“Zo vervelend als je schade hebt gereden en vervolgens zonder vervoer zit. Gelukkig hoeft dat bij Wensink niet, want wij bieden vervangend vervoer bij schadeherstel. Zo is schade minder stressvol en blijf je mobiel.

Christian Jansen – senior productexpert verzekeringen

“Als ervaren productexpert weet ik dat bij het kiezen van een autoverzekering de dekking doorslaggevend is. Als onafhankelijke tussenpersoon helpen wij u de beste keuze maken. Eentje die past bij uw situatie en uiteraard tegen een zo scherp mogelijke premie met een ruime dekking. Het maximale terugkrijgen voor je auto bij schade, wie wil dat nou niet? Bij een nieuwe auto kun je rekenen op maximaal 110% van de nieuwwaarde van uw auto bij totaalverlies of diefstal, omdat we rekening houden met inflatie. En ook bij een occasion zit u goed bij Wensink met een vaste waarde voor uw auto tot maar liefst 5 jaar!”

team-verzekeringen-christian-jansen-2

Offerte van uw autoverzekering aanvragen

Uw persoonlijke gegevens

Veelgestelde vragen

Met welke verzekeringsmaatschappijen werken wij samen?

Wij werken samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen om onze klanten een ruime keuze aan verzekeringsopties te bieden. De maatschappijen waarmee wij samenwerken zijn Bovemij, Centraal Beheer, Carmeleon en Mercedes-Benz Insurance Services. Door samen te werken met deze verzekeraars kunnen wij onze klanten een passende verzekering aanbieden die past bij hun specifieke situatie en behoeften.

Leveren jullie maatwerk?

Ja, wij kunnen maatwerk leveren. Als tussenpersoon zijn wij aangesloten bij het AFM en Kifid, wat betekent dat wij voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en hebben ruime ervaring het leveren van maatwerkoplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Wij zijn dan ook in staat om u een oplossing op maat te bieden die past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Welke aanvullende dekkingen zijn er mogelijk?

Bij Wensink zijn er meerdere aanvullende dekkingen mogelijk, afhankelijk van de gekozen verzekeraar en of het particulier of zakelijk wordt verzekerd. 
Hieronder volgt een aantal aanvullende dekkingen:

o   Schadeverzekering inzittenden;
o   Rechtsbijstand;
o   Pechhulp in binnen- en buitenland;
o   No-claim beschermer;
o   Vervangend vervoer, met als optie koeling;
o   Gereedschapsdekking.

Voor meer informatie over de verschillende aanvullende dekkingen en wat het beste in uw situatie past, kunt u tel. contact opnemen met Wensink Verzekeringen 088-3839530

Wat kost een verzekering?

Voor de exacte kosten kunt u het beste een offerte aanvragen. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.