Het Wensink nieuws 

Het staat nooit stil bij Wensink. Als een van de grootste familie autobedrijven van Nederland en dé dealer van Mercedes, Kia en Ford, en occasions van alle merken is er elke dag wel wat te melden. We hebben hier een overzicht voor u gemaakt met het belangrijkste nieuws rondom alles van mobiliteit. Lees het nieuws rond personen en/of bestelwagens en trucks. 

kia-ev3-slider-1

27-05-2024

Kia onthuld de volledig elektrische EV3

Ontdek de Kia EV3: een compacte SUV die de normen verlegt met zijn gedurfde design, maximaal comfort, en indrukwekkend bereik van 600 km. Lees meer over zijn innovatieve functies en hoe hij de elektrische mobiliteitstransitie versnelt.

van-wieren-slider-2

14-05-2024

Nieuwe Mercedes-Benz trucks voor Van Wieren Special B.V.

De gloednieuwe Mercedes-Benz Actrossen 2651 LS 6x2/4 zijn uitgerust met een scala aan geavanceerde functies. Daarnaast zijn ze door Wensink Emmeloord nog eens opgebouwd met vele extra's. 

kia-ev3-nieuws-media

10-05-2024

De Kia EV3: compacte elektrische SUV maakt debuut op 23 mei

Kia heeft de eerste beelden van de EV3 onthult, een compacte SUV die elektrisch rijden aantrekkelijker zal maken voor een breder publiek.

kia-ev9-world-car-of-the-year-leadimage

04-04-2024

Kia EV9 wint World Car of the Year en World Electric Vehicle 2024

Ontdek hoe de Kia EV9 de wereld heeft veroverd met zijn innovatieve design, ruim interieur en indrukwekkende prestaties. 

aflevering-haverhoek-slider-3

14-03-2024

Nieuwe Mercedes-Benz Actros voor Gerrit Haverhoek Transport

Gerrit Haverhoek Transport heeft onlangs een gloednieuwe Mercedes-Benz Actros 2848L DNA 6x2 in ontvangst genomen, uitgerust met een scala aan geavanceerde functies en opties om de rijervaring te verbeteren en de veiligheid te verhogen.

kia-ev9-wint-worlds-best-car-leadimage

14-03-2024

Kia EV9 wint de titel 'World's Best Car for 2024' bij WWCOTY Awards!

De Kia EV9 heeft de felbegeerde titel 'Beste Auto ter Wereld 2024' veroverd tijdens de Women's Worldwide Car of the Year (WWCOTY) Awards. Deze bekroning volgt na een grondige selectie door 75 vrouwelijke autojournalisten uit maar liefst 52 landen over de hele wereld.

kia-niro-ev-ruim-comfortabel-en-voordeliger-leadimage

12-03-2024

Kia Niro EV praktijkervaring volgens klanten

De Kia Niro (EV) heeft de harten van Nederlandse automobilisten veroverd, en het is geen verrassing waarom. Volgens Autoweek zijn klanten ze over het algemeen zeer tevreden. Over het algemeen verdient de Niro een solide 8,0 als eindcijfer.

ford-transit-custom-ook-beschikbaar-als-ms-rt-leadimage

14-02-2024

Ford maakt Transit Custom beschikbaar als sportievere MS-RT

Ford Pro brengt een sportieve toevoeging aan haar bedrijfswagengamma met de lancering van de exclusieve Ford Transit Custom MS-RT. Deze nieuwe variant, ontwikkeld in samenwerking met de specialisten van MS-RT, biedt een unieke mix van opvallende autosportstijl en verbeterde prestaties.

de-nieuwe-ford-puma-2024-leadimage

05-02-2024

Ford onthuld de gefacelifte Puma

De nieuwe Puma tilt de compacte crossover-ervaring naar een nieuw niveau met een onderscheidend design, een compleet nieuw interieur en veelzijdige opbergruimte. Bovendien komt de nieuwe Ford Puma ook als 100% elektrische versie: de Ford Puma Gen-E.

de-nieuwe-ford-transit-connect-leadimage

31-01-2024

Ford onthult de nieuwe Transit Connect, ook als PHEV

Ford Pro zet een krachtige stap in de toekomst van geëlektrificeerde bedrijfswagens met de onthulling van de nieuwe compacte Transit Connect. Deze innovatieve toevoeging aan het Europese aanbod combineert een groter laadvolume en verbeterd gebruiksgemak met geavanceerde technologieën en een revolutionaire PHEV-aandrijflijn.

ford-kuga-best-verkochte-phev-van-europa-leadimage

29-01-2024

Ford Kuga heerst opnieuw als best verkochte PHEV in Europa!

De Ford Kuga Plug-in Hybrid domineert voor het derde opeenvolgende jaar als Europa's best verkochte PHEV. Ontdek het nieuwe model met verbeterde prestaties, geavanceerde rijhulpsystemen en connectiviteit. 

Kliko slider3

26-01-2024

Wensink levert twee Actrossen aan Kliko Groep

Recent leverde Wensink twee Actros 1942 LS trekkers af bij Kliko Groep. Het familiebedrijf in Veenendaal is al tientallen jaren actief in de afvalinzameling met Kliko containers en ondergrondse afvalsystemen.

van-ooij-media-1

19-01-2024

Trouwe klant Van Ooij ontvangt de sleutels van nieuwe Actros

Op vrijdag 19 januari heeft Wensink Doetinchem een nieuwe Actros aan Van Ooij Internationaal Transport in Doetinchem afgeleverd. 

ford-kuga-2024-leadimage

17-01-2024

De nieuwe Ford Kuga: hier is de nieuwe generatie

Ford zet een nieuwe stap naar een emissievrije toekomst met de Ford Kuga 2024. Deze nieuwste toevoeging aan het assortiment wordt aangedreven door een geavanceerde plug-in hybride-aandrijflijn.

smart-#3-slider-3

06-09-2023

Ontdek de nieuwe smart #3 - Stijlvol en sportief!

In april maakte deze opvallende SUV-coupé zijn debuut op Auto Shanghai, en nu is het de beurt aan Europa om kennis te maken tijdens de IAA Mobility in München. De smart #3 is niet zomaar een elektrische auto; het is een perfecte mix van stijl, sportiviteit en slimme technologie. Lees verder om alles te ontdekken wat deze nieuwe smart te bieden heeft.

kia-picanto-2024-leadimage

04-07-2023

Kia geeft de Picanto een ingrijpende facelift

Kia heeft de Picanto, één van de meest betaalbare auto's op de markt, ingrijpend vernieuwd. Met zijn actieve uitstraling en overtuigende eigenschappen is de nieuwe Kia Picanto klaar om indruk te maken op zowel stadsrijders als avontuurlijke weggebruikers. De vernieuwde Kia Picanto wordt volgend jaar in de zomer op de Nederlandse markt verwacht.