wensink-over-ons-charity-fund-hero-mobiel

Wensink Charity Fund 

Omdat wij anderen graag helpen

Wensink Charity Fund 

Als één van de grootste autodealers in Nederland hebben wij de mogelijkheid om actief goede doelen te steunen. Omdat wij bewust zijn van de noden in de wereld om ons heen, doen wij dit graag. Speciaal voor dit doel hebben wij het Wensink Charityfund opgericht. Via dit fund sponsoren wij verschillende goede doelen. Daarnaast ondersteunen wij de Stichting Wereldkinderen.

Stichting Hulphond Nederland

Wensink Automotive en Hulphond Nederland zijn een samenwerking aangegaan. Hulphond Nederland zet zich in om hulpbehoevende mensen van mobiliteit te voorzien. Hier dragen wij als mobiliteitsaanbieder graag een steentje aan bij. Als mobiliteitspartner zorgt Wensink ervoor dat haar klanten zorgeloos onderweg zijn. Daarbij ontzorgen we volledig en verrassen we met persoonlijke aandacht en service op maat. Een hulphond biedt nieuw perspectief voor mensen die minder mobiel zijn en maakt daarom een groot verschil als het gaat om zelfstandigheid en mobiliteit. Daarom ziet Wensink Automotive een uitstekende partner in Hulphond Nederland.

wensink-over-ons-charity-fund-banner-1
wensink-over-ons-charity-fund-banner-2

Stichting Wereldkinderen

Naast het Charityfund zetten wij ons actief in voor de Stichting Wereldkinderen. Bij elke aflevering van een auto doen wij een donatie aan deze stichting. Stichting Wereldkinderen heeft als uitgangspunt dat elk kind het recht heeft om op te groeien in een liefdevol gezin of gezinsvervangende situatie. Wereldkinderen ondersteunt ook wereldwijd projecten van partnerorganisaties die kinderwelzijn structureel verbeteren.

Furori

Met kleine racewagens, speciaal voor kinderen op maat gemaakt, proberen wij zieke kinderen de dag van hun leven te bezorgen. Een oppepper voor lichaam en geest! Wensink heeft vijf Furori's aangeschaft. Ongeveer drie keer per jaar nemen wij deel aan speciale evenementen, waarin wij onze Furori's uitlenen aan zieke kinderen. Zij mogen de wagens dan gebruiken om een middag te racen. Eén middag plezier, zonder zorgen, zonder ziekte.
 

wensink-over-ons-charity-fund-banner-3