Wensink Inbouw

Wij bieden oplossingen op het gebied van bedrijfswageninrichtingen.

Inbouw bij Wensink

Bij Wensink Inbouw maken we van uw bedrijfswagen een efficiënt ingerichte onderneming op wielen. Hoe we dat doen? Bijvoorbeeld met kant en klare modules die erg gemakkelijk in te bouwen zijn. Daardoor hoeft u uw bedrijfswagen niet lang te missen én zo bespaart u kosten. Liever maatwerk bedrijfswageninrichting? Geen enkel probleem! Onze medewerkers helpen en ontzorgen u graag volledig als het aankomt op bedrijfswageninrichting, wat daar ook voor nodig is! Hiervoor werken wij uitsluitend met kwalitatief uitstekende én lichtgewicht producten.

De mogelijkheden bij Wensink Inbouw

Interieur

Gevestigd in Arnhem én Groningen

Alle disciplines onder 1 dak

'Turn-key' oplevering

Expertise met wagenparken

Exterieur 

Een oplossing op maat
voor u en uw bedrijfswagen

Dagelijks staan onze enthousiaste en gemotiveerde medewerkers voor u klaar om van uw bedrijfswagen een efficiënt ingerichte onderneming op wielen te maken. Dit doen we onder andere door het leveren van snelle en vakkundige service en het werken met premium merken.

inbouw-homepage-slider-1

One stop shop

Van aanschaf en lease tot inbouw en accessoires: Wensink is een one stop shop. Bij Wensink kunt u terecht voor aanschaf of lease en bij Wensink Inbouw maken we een efficiënt ingerichte onderneming op wielen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor alle vragen over uw wagenpark. Wel zo handig! Snelle, vakkundig een persoonlijke service zijn daarbij voor ons vanzelfsprekend. 

7 Zekerheden
Uw bedrijfswagen is één van uw meest gewaardeerde medewerkers, dat snappen wij. Een mooi ingerichte en veilige bus is daarnaast een rijdend visitekaartje. Daarom helpen wij u graag bij het optimaal inrichten en beschermen van uw bedrijfswagen. Dat doen we met 7 zekerheden:

  • Iedere ondernemer uit elke branche kan bij ons terecht.
  • We realiseren de inbouw voor alle segmenten en merken bedrijfswagens.
  • We bieden snelle, vakkundig een persoonlijke service in heel Noordoost-Nederland.
  • U rijdt in een veilige ingerichte bedrijfswagen: crashtest getest tot 25G.
  • We werken uitsluitend met premium merken.
  • U heeft 8 jaar garantie op de bedrijfswageninrichting.
  • We kunnen de inrichting meerdere malen overbouwen.
wensink-inbouw-video-mobiel

Video afspelen

Trots op onze merken

Parallax Wensink
Wensink Automotive B.V.

Als u zorgeloos onderweg wilt zijn, is Wensink uw duurzame partner in mobiliteit, die u aangenaam verrast met persoonlijke aandacht en service op maat.