Auto kopen? 

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe auto óf een occasion, Wensink heeft altijd een personenauto die bij u past.

Wij kopen auto's! 

Uw auto is geld waard bij Wensink. Ruil uw huidige auto in bij het kopen van uw nieuwe of occasion auto en ontvang de beste waarde voor uw huidige auto. Dit kunt u eenvoudig online regelen. Als u een auto heeft gevonden die u wilt kopen, vraag dan een inruilvoorstel aan. Dan krijgt u het beste bod voor uw auto en weet u direct wat u eventueel nog bij moet betalen voor uw nieuwe droomauto!

Meer informatie over het inruilen?

Nieuwe auto kopen

Bekijk ons ruime voorraad aan nieuwe en tweedehands auto's. Of u opzoekt bent naar een mooie Mercedes-Benz A-klasse of naar een Kia Niro. Wij hebben het allemaal. Vraag eenvoudig online een proefrit aan of een inruilvoorstel en rij morgen nog in uw nieuwe droom auto. 

Veelgestelde vragen over een nieuwe auto kopen of een occasion kopen

Verkopen jullie ook andere merken?

Ja, naast Mercedes-Benz, Ford, Kia, Citroën en smart verkopen wij ook andere merken. Ons occasionaanbod is gevarieerd en bevat merken zoals BMW, Audi, Volkswagen, Peugeot, Renault, Opel en nog veel meer. 

Hebben jullie occasions tot €15.000?

Ja, wij hebben occasions tot €15.000 op voorraad. 

Kan ik een nieuwe elektrische auto kopen bij jullie?

Wij hebben ook een ruime voorraad aan elektrische auto's. 

Hebben jullie nieuwe auto's tot €25.000?

Ja, wij hebben een selectie nieuwe auto's met een maximale prijs van €25.000. 

* Tarief is op basis van financial lease én is een vanafprijs. Op de voertuigdetailpagina vindt u de voorwaarden omtrent looptijd en kilometrage.