Wensink-parts-hero-mobiel

Wensink Onderdelen & Accessoires

Originele onderdelen en accessoires met zekerheid

Groot aanbod onderdelen en accessoires
voor zakelijk en particulier

In uw werkplaats sleutelt u aan uw auto. De geur van olie, smeermiddel en benzine trekt in uw kleding. Uw handen zijn zwart en ruw van het werk. Op de werkbank ligt nog één schone doek, waarmee u vol trots de motorkap van uw auto oppoetst. De doek draait kleine rondjes over het metaal, totdat de kap zó glanst, dat u uw eigen gezicht terugziet in de reflectie. Wanneer u zelf sleutelt aan uw auto, wilt u zekerheid hebben over de kwaliteit en originaliteit van de onderdelen die u gebruikt. Daarom kunt u bij Wensink zowel online als in onze magazijnen terecht voor originele onderdelen met garantie. 

Zakelijk onderdelen bestellen

Als zakelijke afnemer zoals een auto- of schadebedrijf, begrijpen we dat u specifieke vragen en behoeften heeft. Daarom hebben we speciaal voor u een aparte B2B-verkooptak, zodat u gemakkelijk originele Ford, Kia, Mercedes-Benz en smart onderdelen ieder moment van de dag kunt inkopen o.b.v. een onderdeelnummer, kenteken of chassisnummer.

Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice parts. Onze toegewijde B2B-medewerkers staan klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden. We begrijpen dat uw tijd kostbaar is, daarom streven we ernaar om u snel en efficiënt van dienst te zijn. Onze zakelijke klantenservice is te bereiken via: 

Particulier onderdelen bestellen

Wij beschikken over een aantal grote magazijnen met een enorme diversiteit aan originele onderdelen. Dit betekent dat u deze onderdelen in de meeste gevallen direct kunt ophalen – u hoeft dus niet te wachten op een bestelling. Natuurlijk komt het soms ook voor dat we een onderdeel speciaal voor u gaan bestellen. Onze bestellingen worden snel uitgevoerd waardoor u de bestelling vlug binnen heeft. U kunt altijd terecht bij één van onze fysieke magazijnen.

Originele onderdelen 
tegen de scherpste prijs

Wij hebben een groot aanbod van originele Kia, Ford, Mercedes-Benz en smart onderdelen en accessoires. U kunt bij ons terecht als particulier afnemer, maar ook als u een zakelijke afnemer bent ontvangen wij u graag. U kunt in dit tweede geval contact opnemen met één van onze accountmanagers. Samen maken we dan een op maat gesneden aanbod voor uw onderdelenbehoefte. 

Direct ophalen
van onderdelen

Aangezien wij over een groot aantal vestigingen beschikken, is er altijd wel een magazijn bij u in de buurt. U kunt altijd terecht bij een van onze fysieke magazijnen om onderdelen te bestellen, maar ook om deze op te halen.Dit betekent dat u deze onderdelen direct kunt ophalen – u hoeft dus niet te wachten op een bestelling.

Onze accountmanager
staat voor u klaar

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op met onze toegewijde accountmanager, hij staat klaar om u te helpen bij al uw B2B-behoeften.

Bekijk onze voorraad winter- en zomerwielen sets
eenvoudig vanaf de bank of werkplek

Of u nu op zoek bent naar zomerwielen om te genieten van soepel rijden in de warmere maanden, of winterwielen die zorgen voor optimale grip tijdens de koudste dagen, onze online webshop heeft alles wat u nodig heeft.

Bij Wensink begrijpen we dat het juiste wiel noodzakelijk is voor uw rijervaring en veiligheid. Daarom bieden we een uitgebreide selectie van topkwaliteit zomer- en winterwielen, zorgvuldig geselecteerd om aan al uw behoeften te voldoen. Onze wielen zijn van gerenommeerde merken en voldoen aan de hoogste normen op het gebied van prestaties en betrouwbaarheid.           

Wensink accessoires 
beleef uw auto de hele dag

U bezit een prachtige auto. De wagen is uw trots. Ook wanneer uw auto uit het zicht is wilt u deze beleving niet missen. Daarom hebben wij voor u een webshop met een uitgebreide voorraad merchandise opgezet. Van pennen tot loopautootjes en van armbanden tot espresso-kopjes, wij hebben het allemaal. Beleef uw auto de hele dag door en neem een kijkje in de shop!

Veelgestelde vragen

Wat voor onderdelen en accessoires kan ik vinden bij Wensink?

Zomer/winterbanden, merchandise en allerlei andere producten. .

Kan ik de onderdelen en accessoires bij Wensink laten plaatsen?

Ja zeker. U kunt een afspraak maken bij de Wensink werkplaatsplanner, daar zullen wij u verder helpen.

Kan ik onderdelen en accessoires ook als particulier afnemen?

U kunt bij ons terecht als particulier afnemer, maar ook als u een zakelijke afnemer bent ontvangen wij u graag.