Bekijk de acties van...

Acties personenwagens

accessoires-voordeel-mercedes-leadimage

Accessoires voordeel: upgrade uw Mercedes

Verbeter uw rijervaring met onze Mercedes-Benz accessoires acties bij Wensink. Ontvang gratis dakdragers bij aankoop van een dakbox, profiteer van 25% korting op robuuste fietsdragers en geniet van 3+1 gratis lichtmetalen velgen.

mercedes-benz-wensink-sportzomer-leadimage

Wensink Sportzomer Voordeel

Wensink Mercedes-Benz biedt u tijdens deze bijzondere Sportzomer een scala aan rijk uitgeruste, maar vooral zeer scherp geprijsde nieuwe modellen. Nu met oplopend voordeel tot meer dan € 10.000,-. Daarnaast zijn alle auto’s ook nog eens voorzien van zeer scherpe lease tarieven. 

mercedes-benz-eqa-en-eqb-limited-edition-leadimage

EQA & EQB Limited Edition

Maak kennis met de Mercedes-Benz EQA & EQB Limited Edition: een elektrische SUV tot 560 km actieradius en € 2.950 SEPP-subsidie. Standaard luxe uitrusting en stijlvolle kleuren Poolwit en Nachtzwart.

mercedes-star-edition-leadimage

De A-Klasse Hatchback Star Edition

Stap in de wereld van ultieme luxe en slimme functionaliteit met de A-Klasse Hatchback Star Edition. Met onze Star Edition tillen we autorijden naar een hoger niveau, en dat alles voor een prijs die even indrukwekkend is als de rit zelf.

mercedes-benz-private-lease-actie-aanbod-leadimage

Overzicht Private Lease aanbiedingen

Privé een Mercedes-Benz personenauto leasen voor een vast en laag bedrag per maand.

Acties bedrijfswagens

rentevoordeel-op-elektrische-bedrijfswagens-leadimage

Rentevoordeel op elektrische bedrijfswagens

Profiteer tot en met 30 september van onze unieke financieringsacties voor uw nieuwe elektrische bedrijfswagen van Mercedes-Benz. Deze tijdelijke actie biedt u de kans om voordelig over te stappen naar elektrisch rijden.

mercedes-benz-sportzomer-leadimage

Wensink Sportzomer Voordeel

Wensink Mercedes-Benz biedt u deze Sportzomer en tijdens het EK voetbal een ruim aanbod nieuwe en gebruikte bedrijfswagens. Nu stuk voor stuk zeer scherpe geprijsd, voorzien van duizenden euro’s voordeel en met wel hele aantrekkelijke lease tarieven!

mercedes-benz-zakelijk-lease-actie-aanbod-bedrijfswagens-leadimage

Overzicht Zakelijk Lease aanbiedingen Mercedes-Benz Vans

Zakelijk een nieuwe bedrijfswagen leasen voor een vast en laag bedrag per maand in combinatie met de hoge service bij Wensink, maar weet u nog niet exact welk model bij u past of het meest voordelig is geprijsd? Wij begrijpen dat u al vele diverse prijzen van verschillende modellen bent tegen gekomen. Daarom zetten wij voor u alle scherpe Zakelijke Lease actietarieven van Wensink voor u op een rij.