Wensink Kia

Wensink Kia is officieel Kia dealer en is onderdeel van Wensink Automotive. Onze visie zorgeloos onderweg staat bij ons hoog in het vaandel. Dit bereiken we met professionele service en hoogstaande kwaliteit.

Wensink Kia acties

Bekijk alle acties

Aangenaam onderhoud bij Wensink Kia

Heeft u schade of is uw Kia toe aan de jaarlijkse APK? U kunt bij Wensink terecht voor elk type onderhoud en reparatie aan uw Kia. U kunt gemakkelijk en snel een afspraak maken in onze online werkplaatsplanner. Vul uw gegevens in, geef aan welke werkzaamheden u wilt laten uitvoeren en kies een vestiging. Graag tot ziens in onze werkplaats!

Daarnaast kunt u uw zomer- en winterbanden opslaan in ons bandenhotel. voor een vast bedrag geven we uw banden een frisse wasbeurt, controleren we ze grondig en slaan we ze het hele jaar op onder de allerbeste omstandigheden! 

  • Maak werkplaatsafspraak

     
  • Ontdek ons bandenhotel

     

Populaire modellen

Zoek in onze voorraad

Wensink Kia. Uw officiële Kia dealer.

Wensink Kia is officieel Kia dealer en is onderdeel van Wensink Automotive. Wensink Automotive staat voor een zo aangenaam mogelijke mobiliteitservaring.
Onze visie zorgeloos onderweg staat bij ons hoog in het vaandel. Dit bereiken we met professionele service van hoogstaande kwaliteit.

  • Neem contact op

     

Wensink Kia vestiging(en)

 

Wensink Kia nieuws

Meer nieuws