mercedes-benz-eqe-suv-hero-mobiel

Mercedes-EQ introduceert De nieuwe EQE SUV

Mercedes-EQ introduceert de comfortabele EQE SUV: Een dynamische alleskunner

Met de komst van de EQE SUV voegt Mercedes-EQ een echte all-rounder toe aan het gamma. Met een wielbasis die 9 cm korter is dan de EQE Limousine is de EQE SUV compact, en dynamischer dan de grotere EQS SUV. Ook als werkpaard is hij uitermate geschikt, met een maximaal trekvermogen van 1.800kg

Vermogensuitvoeringen

Bij de introductie van de EQE SUV kan er gekozen worden uit maar liefst 4 vermogensuitvoeringen. De lijst begint bij de 350, met een bereik van maar liefst 590km (WLTP).  Daarna zijn er de EQE 500 4MATIC en de EQE 43 4MATIC. De aanvoerder van het gamma is de EQE 53 4MATIC+, die met het optionele AMG Dynamic Plus-pakket tot wel 687 pk en 1.000 Nm komt.

Beschikbaarheid
De eerste EQE SUV's zullen halverwege februari 2023 aan klanten geleverd gaan worden. Prijzen worden nog bekend gemaakt.

Interesse in de nieuwe EQE SUV?

590 kilometer volledig elektrisch
Comfortabel op reis
170Kw snelladen
Van 10% naar 80% lading in 31 minuten
MBUX-infotainment systeem
11,9 inch display vol met intelligentie 

MBUX Hyperscreen

Één groot scherm over het gehele dashboard, individueel te bedienen door zowel de bestuurder als de passagier. Het optionele MBUX Hyperscreen combineert 3 touchscreens, aantrekkelijk verwerkt onder één glasplaat. Hiermee is de passagier in staat om eigen dynamische content te bekijken terwijl de SUV rijdt. Om het af te maken is er een Dolby Atmos-geluidssysteem aan gekoppeld voor dé ultieme 360 graden audio-ervaring.

mercedes-benz-eqe-suv-slider-4
eqe-suv-amg-slider-1

Mercedes-AMG EQE 43 en EQE 53: Allesbehalve stil

Mercedes-AMG belooft met de EQE 43 & 53 een rijbeleving die alle zintuigen prikkelt, zoals we van AMG gewend zijn. Met de unieke AMG Sound Experience creëren ze een ervaring die gegarandeerd voor kippenvel zorgt. Een samenspel van geluid, sfeerverlichting en vibraties laten u vergeten dat u in een elektrisch voertuig rijdt. Met zaken als het performance stuurwiel, nappaleder bekleding en carbon sierdelen zult u zich snel thuis voelen in de nieuwste creatie van Mercedes-AMG.

Bekijk de video om kennis te maken met de nieuwe EQE SUV

mercedes-benz-eqe-suv-video-mobiel

Video afspelen