wensink-de-smaak-van-wensink-bakjerust-hero-mobiel

Ervaar de smaak van Wensink

Oprechte verbinding met u, onze klant, is de kern van ons bestaan

Bij Wensink begrijpen we dat uw nieuwe auto meer is dan alleen een voertuig. Het is het begin van een nieuw avontuur, een reis vol opwinding en mogelijkheden. Daarom willen we ervoor zorgen dat uw eerste momenten met uw nieuwe auto speciaal zijn. Daarom presenteren we met trots ons Wensink Afleverpakket, in samenwerking met Luilak: The Relax Company.

Bij Wensink zijn we vastbesloten om niet alleen uw rijervaring te verbeteren, maar ook onze planeet te beschermen. Daarom hebben we een bijzonder onderdeel aan ons afleverpakket toegevoegd: duurzaam gemaakte koffiebekers. Deze bekers zijn met de hand vervaardigd door Selçuk, een getalenteerde pottenbakker uit Eskisehir, Turkije.

Onze keuze voor Selçuk en zijn vakmanschap symboliseert onze visie op partnerschap en duurzaamheid. We willen een relatie met u opbouwen die net zo authentiek en ambachtelijk is als de koffiebekers zelf. Met elk gebruik van deze bekers draagt u bij aan het behoud van vakmanschap en duurzaamheid, en dat is iets waar we trots op zijn.

wensink-bakjerust-slider-1

Over Luilak: The Relax Company

Bij Luilak, The Relax Company, begon het allemaal in 2006, ergens ver weg in een hangmat in Colombia. Daar ontdekten we het geheim van het echte ontspannen. Hard werken is belangrijk, maar ultiem relaxen is minstens zo cruciaal. Leg die telefoon even aan de kant, laad uzelf op en laat u inspireren. Het idee voor Luilak ontstond uit deze eenvoudige, krachtige filosofie.

wensink-trees-for-all-slider-1

Samen met Trees for All voor een groenere toekomst

Bij Wensink geloven we in het bouwen van een duurzamere wereld, en dat begint met verantwoordelijkheid nemen voor onze impact op het milieu. Daarom hebben we een waardevolle samenwerking gesmeed met Trees for All. Bij Wensink blijven we ons inzetten voor hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid, omdat we geloven dat uw rijervaring niet alleen over de auto gaat, maar ook over de wereld waarin we samen leven.

Bij elke "BakjeRust" dat we aanbieden, planten we een boom. Dit stelt ons in staat om ons eigen Wensink bos te realiseren in Nederland. Maar dat is nog niet alles. In samenwerking met Trees for All gaan we concrete verplichtingen aan, waaronder:

  • Aanplanting van landschapselementen in Nederland.
  • Het planten van 3.750 bomen en struiken.
  • Deelname aan boomplantdagen met ons team (10-15 personen).
  • Keuze van een projectlocatie in Nederland, waaronder opties zoals Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland.

Over Trees For All

Trees for All gelooft in de kracht van samenwerking. Door het opbouwen van duurzame partnerschappen kunnen we onze betrokkenheid op lange termijn garanderen en maximale impact realiseren. Wij streven naar topkwaliteit en daarom kiezen wij onze projecten met zorg. De donaties die wij ontvangen helpen deze projecten uit te voeren. Wij werken samen met ruim 2.200 bedrijven en er zijn ruim 14.000 actieve particuliere donateurs die ons steunen. Van klein tot groot, wij planten bomen voor iedereen – en met iedereen. Het is geen toeval dat we Trees for All heten.