mercedes-benz-eqe-suv-hero-mobiel

Mercedes EQE SUV

De nieuwe SUV van Mercedes-EQ
Hoe wilt u de Mercedes-Benz EQE SUV rijden?
De EQE SUV heeft een bijtelling van 16%

Kopen vanaf

€ 83.480

Zakelijke lease

€ 1.289

Mercedes-Benz EQE SUV: De nieuwe SUV van Mercedes-EQ

Na de introductie van het elektrische luxe vlaggenschip – de EQS SUV – introduceert Mercedes-Benz de EQE SUV. Wanneer u juist op zoek bent naar een luxe en gelijktijdig ruime elektrische auto is de EQE SUV dé geschikte auto voor u.

Rijbereik
Ondanks de toename in gewicht en ruimte levert de EQE SUV slechts een fractie in op het rijbereik ten opzichte van de reguliere EQE Limousine. Zo bent u in staat om met de EQE SUV die een rijbereik heeft tot 590 km (WLTP) de meest uitgebreide dagelijkse ritten zonder zorgen af te leggen. Wanneer u toch veel kilometers verwacht af te leggen biedt de accu van de EQE SUV u de mogelijkheid om met het laadvermogen van 170 kW de accu op te laden van 10 naar 80% in slechts 31 minuten tijd.

Proefrit maken in een EQE SUV?

Interesse in een EQE SUV?

Bekijk onze serviceabonnementen

Mercedes-Benz EQE SUV uitvoeringen

Een Mercedes-Benz EQE SUV kopen bij Wensink

Nieuwe Mercedes-Benz EQE SUV kopen?

Wilt u elektrisch gaan rijden en bent u op zoek naar een nieuwe Mercedes-Benz EQE SUV? Bij Wensink is dit mogelijk. Bij ons kunt u terecht met alles wat te maken heeft met uw EQE SUV, van aanschaf en lease tot verzekeringen en service. Wij zien u graag bij ons verschijnen en u kunt met één van onze verkopers alle nodige informatie verkrijgen die u nodig bent en uw droom EQE SUV realiseren. 

Gebruikte Mercedes-Benz EQE SUV kopen? 

Altijd al elektrisch willen rijden, maar niet een splinternieuwe elektrische Mercedes-Benz willen aanschaffen? Dit begrijpen wij bij Wensink, hiervoor hebben wij voor u de EQE SUV occasion. Neem een kijkje op onze occasion pagina of neem contact met ons op. 

Certified Mercedes-Benz EQE SUV kopen?

Op zoek naar een EQE SUV met Mercedes-Benz Certified? Die hebben wij ook staan bij Wensink. Wat houd Certified precies in? Dit is een 2 jaarlijkse garantie op uw motor, dit kan enkel binnen 2 jaar verlengd worden, zodra de auto ouder is dan 2 jaar kan Certified niet meer verlengd worden en vervalt de garantie op uw motorblok. Gelukkig hebben wij bij Wensink occasions staan waar Certified nog bij zit. Neem gerust een kijkje!

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Mercedes-Benz EQE SUV

Elektrisch Rijden, Wat houd het in?

Wat is Elektrisch rijden precies? Elektrisch rijden is het rijden in een auto die word aangedreven door elektro motoren. Om deze elektromotoren te laten werken ligt er een accu op de bodem van uw elektrische auto. Dit zorgt ervoor dat de elektromotoren hun aandrijving krijgen waardoor u kunt rijden. 

Waarom elektrisch rijden? Over het algemeen is elektrisch rijden goedkoper dan rijden in een benzine of diesel auto. zo betaald u voor een liter benzine meer dan voor stroom. Nog meer voordelen van een elektrische auto is de bijtelling, dit maakt het voor zakelijk rijden extra interessant.

Nog meer specifieke informatie over elektrisch rijden kunt u hieronder vinden door op de volgende knop te klikken.
 

Elektrisch rijden

Elektrische totaaloplossing, voor thuis of onderweg.

Wensink zorgt ervoor dat u aangenaam onderweg bent! Ook als het gaat om elektrische mobiliteit. We zijn graag uw partner in mobiliteit en doordat wij vele jaren ervaring hebben in deze branche zijn we daar ook uitstekend toe in staat. Wensink helpt u graag met een laadoplossing op maat en u kunt rekenen op de beste service, ook als u uw voertuig niet bij Wensink heeft aangeschaft. Wel zo aangenaam!

Wensink heeft voor u de beschikking over de volgende laadstations:

Mercedes-Benz EQE SUV Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz EQE SUV, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz EQE SUV. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

Mercedes-Benz EQE SUV Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz EQE SUV leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Mercedes-Benz EQE SUV Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz EQE SUV Private Lease

Een spiksplinternieuwe Mercedes-Benz EQE SUV leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Mercedes-Benz Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

Mercedes-Benz EQE SUV onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz EQE SUV. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz EQE SUV zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. Wel zo aangenaam.

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-eqe-suv-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Wilt u over stappen op luxe elektrisch rijden dan is de EQE SUV of de reguliere EQE een uitstekende keuze. Wanneer u opzoek bent naar een compacte elektrische Mercedes-Benz is de EQA misschien wel geschikt voor u. Bent u meer opzoek naar een Limousine dan kan de E-Klasse Limousine wat voor u zijn. Toch liever een hogere instap gewenst? Dan bent u bij de GLB of de GLC aan het juiste adres.