mercedes-benz-eqs-suv-hero-mobiel

Mercedes EQS SUV

Luxe in een groter en ruimer formaat
Hoe wilt u de Mercedes-Benz EQS SUV rijden?
De EQS SUV heeft een bijtelling van 16%

Kopen vanaf

€ 125.425

Mercedes-Benz EQS SUV: Luxe in een groter en ruimer formaat

Na de introductie van het elektrische luxe vlaggenschip – de EQS Limousine – introduceert Mercedes-Benz de EQS nu ook in een groter en ruimer formaat, de luxueuze EQS SUV. Wanneer u juist op zoek bent naar een luxe en gelijktijdig ruime elektrische auto is de EQS SUV dé geschikte auto voor u. Met het trekgewicht tot 1.800kg, bagageruimte tot 2.100 liter en zijn optionele 7 zitplaatsen is dit een ideale reisauto om mee onderweg te gaan.

Rijbereik
Ondanks het toename in gewicht en ruimte levert de EQS SUV slechts een fractie in op het rijbereik ten opzichte van de reguliere EQS Limousine. Zo bent u in staat om met de EQS SUV die een rijbereik heeft tot 660 km (WLTP) de meest uitgebreide dagelijkse ritten zonder zorgen af te leggen. Wanneer u toch veel kilometers verwacht af te leggen biedt de accu van de EQS SUV u de mogelijkheid om met het laadvermogen van 200 kW de accu op te laden van 10 naar 80% in slechts 31 minuten tijd.

Proefrit maken in een EQS SUV?

Interesse in een EQS SUV?

Bekijk onze serviceabonnementen

Mercedes-Benz EQS SUV uitvoeringen

Een Mercedes-Benz EQS SUV kopen bij Wensink

Als officiële Mercedes-Benz dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het allerbeste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. Zo bieden wij u de meest aangename ervaring. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw EQS SUV, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Mercedes-Benz EQS SUV…dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Nieuwe Mercedes-Benz EQS SUV kopen?

Wilt u elektrisch gaan rijden en bent u op zoek naar een nieuwe Mercedes-Benz EQS SUV? De EQS SUV is echt de top van de Mercedes-EQ series. Bij Wensink is dit mogelijk. Wij zien u graag bij ons verschijnen en u kunt met één van onze verkopers alle nodige informatie verkrijgen die u nodig bent en uw droom EQE SUV realiseren. 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Mercedes-Benz EQS SUV

Elektrisch Rijden, Wat houd het in?

Wat is Elektrisch rijden precies? Elektrisch rijden is het rijden in een auto die word aangedreven door elektro motoren. Om deze elektromotoren te laten werken ligt er een accu op de bodem van uw elektrische auto. Dit zorgt ervoor dat de elektromotoren hun aandrijving krijgen waardoor u kunt rijden. 

Waarom elektrisch rijden? Over het algemeen is elektrisch rijden goedkoper dan rijden in een benzine of diesel auto. zo betaald u voor een liter benzine meer dan voor stroom. Nog meer voordelen van een elektrische auto is de bijtelling, dit maakt het voor zakelijk rijden extra interessant.

Nog meer specifieke informatie over elektrisch rijden kunt u hieronder vinden door op de volgende knop te klikken.

Elektrisch rijden

Elektrische totaaloplossing, voor thuis of onderweg.

Wensink zorgt ervoor dat u aangenaam onderweg bent! Ook als het gaat om elektrische mobiliteit. We zijn graag uw partner in mobiliteit en doordat wij vele jaren ervaring hebben in deze branche zijn we daar ook uitstekend toe in staat. Wensink helpt u graag met een laadoplossing op maat en u kunt rekenen op de beste service, ook als u uw voertuig niet bij Wensink heeft aangeschaft. Wel zo aangenaam!

Wensink heeft voor u de beschikking over de volgende laadstations:

Mercedes-Benz EQS SUV Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz EQS SUV, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz EQS SUV. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

Mercedes-Benz EQS SUV Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz EQS SUV leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Mercedes-Benz EQS SUV Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz EQS SUV Private Lease

Een spiksplinternieuwe Mercedes-Benz EQS SUV leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Mercedes-Benz Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

Mercedes-Benz EQS SUV onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz EQS SUV. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz EQS SUV zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. Wel zo aangenaam.

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-eqs-suv-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Wilt u over stappen op luxe elektrisch rijden dan is de EQS SUV of de reguliere EQS een uitstekende keuze. Wanneer u opzoek bent naar een compacte elektrische Mercedes-Benz is de EQE SUV of EQA misschien wel geschikt voor u. Bent u meer opzoek naar een Limousine dan kan de S-Klasse Limousine wat voor u zijn. Toch liever een hogere instap gewenst? Dan bent u bij de GLB of de GLC aan het juiste adres.