mercedes-benz-eqe-hero-mobiel

Mercedes EQE Limousine

Het begin van een tijdperk
Hoe wilt u de Mercedes-Benz EQE rijden?
De EQE heeft een bijtelling van 16%

Kopen vanaf

€ 69.928

Private lease

€ 849

Zakelijke lease

€ 908

Mercedes-Benz EQE: Een nieuw tijdperk is aangebroken

Met de komst van de nieuwe EQE positioneert Mercedes-Benz de EQE als een sportieve business-limousine welke alle essentiële functies van de EQS biedt maar dan in een compacter formaat. Daarbij is de EQE – net als zijn luxere broer de EQS – voorzien van het optionele MBUX Hyperscreen welke is opgebouwd uit 3 displays met het visuele effect dat het gehele dashboard is opgebouwd uit één groot interactief scherm.

Actieradius

Met de Mercedes-Benz EQE heeft u een rijbereik tot 660 km (WLTP)1 op één volledige lading, dit biedt u ruim voldoende rijbereik om dagelijkse ritten met uit te voeren. Wanneer u toch lange afstanden aflegt voor bijvoorbeeld een vakantie hoeft u zich geen zorgen te maken over dat u lang hoeft te wachtten bij een laadpaal. Laden bij de EQE gaat nóg sneller met gelijkstroom (DC) bij snellaadstations, zo laadt u de accu van 10 naar 80% al op in slechts 32 minuten.

Altijd up-to-date

Met de Mercedes-Benz EQE heeft u te allen tijde de meest recente voertuigfuncties dankzij de mogelijkheid om via over-the-air updates (OTA) te ontvangen, hierdoor hoeft u geen ingewikkelde updateprocessen te doorlopen om uw nieuwste voertuigfuncties te activeren.
Dit biedt u ook gelijktijdig de mogelijkheid om bepaalde functionaliteiten en opties alsnog tegen een betaling te activeren ondanks dat u deze niet hebt geselecteerd bij het samenstellen van uw EQE.

Mercedes-AMG EQE: voor de dynamische bestuurder

Ook voor Mercedes-AMG is de elektrificatie van voertuigen geen barrière om performance modellen te introduceren, ook de EQE gaat niet voorbij aan de AMG transformatie. Met de komst van de EQE  wordt gelijktijdig de de Mercedes-AMG EQE 43 en Mercedes-AMG EQE 53 geïntroduceerd met respectievelijk 476 pk en 687 pk waarbij de AMG-specifieke oplossingen centraal staan voor een dynamische en emotioneel aantrekkelijke AMG-rijervaring.

Proefrit maken in een EQE?

Interesse in een EQE?

Bekijk onze serviceabonnementen

Mercedes-Benz EQE Limousine uitvoeringen

Een Mercedes-Benz EQE kopen bij Wensink

Nieuwe Mercedes-Benz EQE kopen?

Op zoek naar een nieuwe Mercedes-Benz EQE en twijfelt u om elektrisch te gaan rijden? De EQE staat voor het begin van een nieuw tijdperk bij Mercedes-Benz. Bij Wensink is dit allemaal mogelijk. Bij ons kunt u terecht met alles wat te maken heeft met uw EQE, van aanschaf en lease tot verzekeringen en service. Wij zien u graag bij ons verschijnen en u kunt met één van onze verkopers alle nodige informatie verkrijgen die u nodig bent en uw droom EQE realiseren. 

Mercedes-Benz EQE occasion kopen? 

Altijd al elektrisch willen rijden, maar niet een splinternieuwe elektrische Mercedes-Benz willen aanschaffen? Dit begrijpen wij bij Wensink, hiervoor hebben wij voor u de EQE Occasion. Neem een kijkje op onze occasion pagina of neem contact met ons op. 

Certified Mercedes-Benz EQE kopen?

Op zoek naar een Gebruikte EQE met Mercedes-Benz Certified? Die hebben wij ook staan bij Wensink. Wat houd Certified precies in? Dit is een 2 jaarlijkse garantie op uw motor, dit kan enkel binnen 2 jaar verlengd worden, zodra de auto ouder is dan 2 jaar kan Certified niet meer verlengd worden en vervalt de garantie op uw motorblok. Gelukkig hebben wij bij Wensink occasions staan waar Certified nog bij zit. Neem gerust een kijkje!
 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Mercedes-Benz EQE

Elektrisch Rijden, Wat houd het in?

Wat is Elektrisch rijden precies? Elektrisch rijden is het rijden in een auto die word aangedreven door elektro motoren. Om deze elektromotoren te laten werken ligt er een accu op de bodem van uw elektrische auto. Dit zorgt ervoor dat de elektromotoren hun aandrijving krijgen waardoor u kunt rijden. 

Waarom elektrisch rijden? Over het algemeen is elektrisch rijden goedkoper dan rijden in een benzine of diesel auto. zo betaald u voor een liter benzine meer dan voor stroom. Nog meer voordelen van een elektrische auto is de bijtelling, dit maakt het voor zakelijk rijden extra interessant.

Nog meer specifieke informatie over elektrisch rijden kunt u hieronder vinden door op de volgende knop te klikken.

Elektrisch rijden

Elektrische totaaloplossing, voor thuis of onderweg.

Wensink zorgt ervoor dat u aangenaam onderweg bent! Ook als het gaat om elektrische mobiliteit. We zijn graag uw partner in mobiliteit en doordat wij vele jaren ervaring hebben in deze branche zijn we daar ook uitstekend toe in staat. Wensink helpt u graag met een laadoplossing op maat en u kunt rekenen op de beste service, ook als u uw voertuig niet bij Wensink heeft aangeschaft. Wel zo aangenaam!

Wensink heeft voor u de beschikking over de volgende laadstations:

Mercedes-Benz EQE Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz EQE, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz EQE. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

Mercedes-Benz EQE Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz EQE leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Mercedes-Benz EQE Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz EQE Private Lease

Een spiksplinternieuwe Mercedes-Benz EQE leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Mercedes-Benz Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

Mercedes-Benz EQE onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz EQE. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz EQE zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. Wel zo aangenaam.

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-eqe-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Wilt u over stappen op luxe elektrisch rijden dan is de EQE een uitstekende keuze. Wanneer u opzoek bent naar een luxere elektrische Mercedes-Benz is de EQS Limousine misschien wel geschikt voor u. Bent u op zoek naar een andere elektrische auto met bijvoorbeeld een hogere instap dan is de EQA of EQB wellicht iets voor u. Bent u meer opzoek naar een elektrische Mercedes-Benz die u veel bagageruimte biedt dan kan de EQC wat voor u zijn. 

1 De actieradius is afhankelijk van de configuratie van het voertuig.