e-tourneo-custom-hero-mobiel

Ford Pro introduceert de nieuwe elektrische E‑Tourneo Custom

Ford Pro onthuld de nieuwe elektrische E-Tourneo Custom

Ford zet met haar nieuwe bedrijfswagen label Ford Pro de volgende stap in de elektrificatie van haar aanbod bedrijfswagens. Na het elektrificeren van de E-Transit is de multifunctionele bedrijfswagen van Europa aan de beurt, namelijk met de nieuwe elektrische E-Tourneo Custom!

De volledig elektrische E-Transit Custom heeft een rijbereik tot 370 kilometer waarmee die uitermate geschikt is voor zowel korte als langere afstanden. Bovendien wanneer de accu toch leeg dreigt te raken is de mogelijkheid aanwezig om de accu op te laden met een 125kW DC-snellader. Opladen van 15 tot 80 procent is al mogelijk in slechts 41 minuten.

Prijzen en levering
Prijzen heeft Ford op dit moment nog niet gecommuniceerd, deze prijzen volgen op een later moment in aanloop wanneer de E-Tourneo Custom in productie gaat. De volledig elektrische Ford E-Tourneo Custom gaat naar verwachting in de December 2023 in productie waarnaar deze niet veel later bij in de showroom bij Wensink Ford te bewonderen is.

Wie liever op zoek is naar een elektrische variant van de Tourneo Custom, Transit Courier of de Tourneo Courier is er goed nieuws! Nog voor 2024 komen deze modellen als elektrische variant op de markt.

Interesse in de elektrische E-Tourneo Custom?

Bekijk de video om kennis te maken met de nieuwe elektrische E-Tourneo Custom

e-tourneo-custom-video-mobiel

Video afspelen