ford-transit-courier-hero-mobiel

Ford Transit Courier

Een eenvoudige manier om te werken
Hoe wilt u de Ford Transit Courier rijden?
De Transit Courier heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 17.850

Zakelijke lease

€ 345

Ford Transit Courier: een eenvoudige manier om te werken

De Transit Courier helpt u de werkdag eenvoudig te maken. Of u nou uw weg zoekt door een tal van zijstraten of u een weg baant in de drukte van de stad, de Transit Courier is een van de meest wendbare bedrijfsauto's op de markt.

Maar laat u niet voor de gek houden door de stadsvriendelijke afmetingen van de Transit Courier. Hij mag dan wel de meest compacte bestelwagen in het Ford assortiment zijn, er past heel wat in. Binnenin vind u comfort, ruimte en veelzijdigheid, waarbij u de beschikking heeft over geavanceerde systemen zoals een achteruitrijcamera, parkeersensoren en Ford SYNC 3met spraakbediening waarmee u handsfree kunt bellen.

Proefrit maken in een Transit Courier?

Interesse in een Transit Courier?

Bekijk onze serviceabonnementen

Ford Transit Courier uitvoeringen

Een Ford Transit Courier kopen bij Wensink

Een nieuwe Ford Transit Courier kopen?

Bent u op zoek naar een kleine compacte en stadsvriendelijke bedrijfswagen voor uw bedrijf? Dan heeft Wensink de Ford Transit Courier voor u. Door zijn kleine en compacte formaat, maar toch veel laadruimte is de Transit Courier ideaal voor dagelijks vervoer. Bij Wensink kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met uw Transit Courier, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Kom langs bij Wensink en bekijk wat voor u de mogelijkheden zijn. 

Een Ford Transit Courier occasion kopen?

Bent op liever opzoek naar een gebruikte stadsvriendelijke bedrijfswagen van Ford? Ook dit is bij Wensink mogelijk. Door ons grote voorraad occasions is er altijd wel iets voor u op voorraad. Wij zien u graag bij ons verschijnen of neem contact met ons op voor eventuele vragen. 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

11 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Ford Transit Courier financieren

Rijden in een gloednieuwe Ford Transit Courier, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Ford Transit Courier. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Ford Transit Courier leasen

Voor al uw medewerkers een Ford Transit Courier leasen? Of privé rijden in een prachtige Ford tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Ford Transit Courier zakelijk leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Ford Transit Courier onderhouden

Ford maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Ford Transit Courier. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Ford in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Ford agentschap onderhouden wij elke Ford Transit Courier zoals het moet, volgens de voorschriften van Ford. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Ford technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Ford serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement

Overige modellen van Ford

Wanneer u opzoek bent naar de meest compacte vervoerder voor in de stad dan komt u uit bij de Ford Transit Courier, wanneer u meer ruimte wenst te hebben is de Transit Connect, Transit Custom of de reguliere Transit geschikt voor u.

Indien u een Ford bedrijfswagen nodig heeft die geschikt is voor de zware klus dan bent u bij de Ranger Super Cab aan het juiste adres, hij kan op elke mogelijke wijzen worden gepersonaliseerd. Wanneer u een krachtigere variant van deze multitasker zoekt bent u bij de Ford Ranger Raptor aan het goede adres, hij is compact, wendbaar maar toch praktisch.

Ook voor Een Ford bedrijfswagen die geschikt is voor personenvervoer is de Ford Tourneo Custom de juiste uitkomst. Wensink helpt u graag bij het vinden van de perfecte Ford bedrijfswagen.