ford-tourneo-custom-hero-mobiel

Ford Tourneo Custom

Reis in eerste klas
Hoe wilt u de Ford Tourneo Custom rijden?
De Tourneo Custom heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 38.290

Ford Tourneo Custom: reis in eerste klas

Met zitplaatsen voor maximaal acht personen biedt de Ford Tourneo Custom een praktische en veelzijdige binnenruimte, met het uitzonderlijke comfortniveau van een eersteklas personenvoertuig. Nu verkrijgbaar als diesel of geavanceerde hybride-opties. Het resultaat is een personenauto die verfijnder is dan ooit.

Proefrit maken in een Tourneo Custom?

Interesse in een Tourneo Custom?

Bekijk onze serviceabonnementen

Ford Tourneo Custom uitvoeringen

Een Ford Tourneo Custom kopen bij Wensink

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

11 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Ford Tourneo Custom financieren

Rijden in een gloednieuwe Ford Tourneo Custom, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Ford Tourneu Custom. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Ford Tourneo Custom leasen

Voor al uw medewerkers een Ford Tourneo Custom leasen? Of privé rijden in een prachtige Ford tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Ford Tourneo Custom zakelijk leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement.

Ford Tourneo Custom Private Lease

Een spiksplinternieuwe Ford Tourneo Custom leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Ford Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

Ford Tourneo Custom onderhouden

Ford maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Ford Tourneo Custom. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Ford in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Ford agentschap onderhouden wij elke Ford Tourneo Custom zoals het moet, volgens de voorschriften van Ford. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Ford technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Ford serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
ford-trourneo-custom-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Ford

Wanneer u opzoek bent naar een bedrijfswagen die klaar is voor elke klus dan bent u bij de Ford Ranger Super Cab aan het juiste adres, hij kan op elke mogelijke wijzen worden gepersonaliseerd. Wanneer u een krachtigere variant van deze multitasker zoekt bent u bij de Ford Ranger Raptor aan het goede adres, hij is compact, wendbaar maar toch praktisch. Maar wanneer u opzoek bent naar een groot vervoerder dan komt u uit bij de Ford Transit Courier, Transit Connect, Transit Custom of de reguliere Transit