ford-e-transit-hero-mobiel

De nieuwe Ford E-Transit 

De toekomst van duurzame transportoplossingen
Hoe wilt u de Ford E-Transit rijden?
De E-Transit heeft een bijtelling van 16%

Kopen vanaf

€ 58.825

Zakelijke lease

€ 729

Ervaar de nieuwe Ford E-Transit

Ontdek de verbeterde Ford E-Transit, nu nog krachtiger en efficiënter dan ooit tevoren. Met Ford Pro aan het roer, breidt de E-Transit zijn mogelijkheden uit, waardoor het de ideale partner wordt voor jouw zakelijke avonturen.

Dankzij de nieuwe 89 kWh-batterij is de actieradius van de E-Transit met maar liefst 28% toegenomen, nu tot een indrukwekkende 402 kilometer. Een krachtige verklaring van Ford's toewijding aan innovatie en efficiëntie. Dit maakt de E-Transit een slimme keuze voor ondernemers die buiten de stad opereren en toch willen profiteren van de voordelen van elektrische voertuigen.

En als tijd van essentieel belang is, biedt de nieuwe batterijvariant ook verbeterde laadmogelijkheden. Met een verdubbeld AC-laadvermogen tot 22 kW en een verhoogd DC-snellaadvermogen, kun je de batterij sneller opladen dan ooit tevoren. In minder dan zes uur is de batterij volledig opgeladen via een AC-laadstation, terwijl een pitstop bij een DC-snellaadstation slechts 28 minuten duurt om de batterij op te laden van 10 tot 80% capaciteit.

Proefrit maken in een E-Transit?

Interesse in een E-Transit?

Bekijk onze serviceabonnementen

Wilt u de nieuwe Ford E-Transit zelf ervaren? Vraag nu een proefrit aan!

Maak kennis de elektrische versie van 's wereld bestverkochte bedrijfswagen, de nieuwe E-Transit! Vanaf nu kunt u een proefrit aanvragen bij onze Ford-vestigingen. Ervaar zelf hoe deze innovatieve bestelwagen rijdt en ontdek hoe hij uw werkdag efficiënter en duurzamer maakt. Of u nu een zwaar materiaal moet vervoeren of gewoon op zoek bent naar een efficiënte en duurzame auto voor uw dagelijkse ritjes, de Ford E-Transit is de perfecte keuze.

Vraag nu uw proefrit aan en ontdek de voordelen van de Ford E-Transit!

ford-e-transit-proefrit

Ford E-Transit uitvoeringen 

Een Ford E-Transit kopen bij Wensink

Een nieuwe Ford E-Transit kopen?

Een elektrische bedrijfswagen voor uw bedrijf? Dan heeft Wensink de Ford E-Transit voor u. Door zijn grote bereik van 317 km WLTP is dit de ideale elektrische bedrijfswagen. Bij Wensink kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met uw E-Transit, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Kom langs bij Wensink en bekijk wat voor u de mogelijkheden zijn. 

Een Ford E-Transit occasion kopen?

Bent op liever opzoek naar een gebruikte elektrische bedrijfswagen van Ford? Ook dit is bij Wensink mogelijk. Door ons grote voorraad occasions is er altijd wel iets voor u op voorraad. Wij zien u graag bij ons verschijnen of neem contact met ons op voor eventuele vragen. 

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

11 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Ford E-Transit

Elektrische totaaloplossing, voor thuis of onderweg.

Wensink zorgt ervoor dat u aangenaam onderweg bent! Ook als het gaat om elektrische mobiliteit. We zijn graag uw partner in mobiliteit en doordat wij vele jaren ervaring hebben in deze branche zijn we daar ook uitstekend toe in staat. Wensink helpt u graag met een laadoplossing op maat en u kunt rekenen op de beste service, ook als u uw voertuig niet bij Wensink heeft aangeschaft. Wel zo aangenaam!

Wensink heeft voor u de beschikking over de volgende laadstations:

Ford E-Transit financieren

Rijden in een gloednieuwe Ford E-Transit, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Ford E-Transit. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Ford E-Transit leasen

Voor al uw medewerkers een Ford E-Transit leasen? Of privé rijden in een prachtige Ford tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

Ford E-Transit zakelijk leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Ford E-Transit onderhouden

Ford maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Ford E-Transit. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Ford in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Ford agentschap onderhouden wij elke Ford E-Transit zoals het moet, volgens de voorschriften van Ford. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Ford technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Ford serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement

Overige modellen van Ford

Wanneer u opzoek bent naar een groot vervoerder dan komt u uit bij de Ford Transit, de grootste in de range van Ford bedrijfswagens. De Transit beschikt over een maximaal laadvolume van 15,1 m3. Als dit te ruim is voor uw dagelijkse klus dan komt u uit bij de Ford Transit Courier, Transit Connect of Transit Custom.

Indien u een Ford bedrijfswagen nodig heeft die geschikt is voor de zware klus dan bent u bij de Ranger Super Cab aan het juiste adres, hij kan op elke mogelijke wijzen worden gepersonaliseerd. Wanneer u een krachtigere variant van deze multitasker zoekt bent u bij de Ford Ranger Raptor aan het goede adres, hij is compact, wendbaar maar toch praktisch.

Ook voor een Ford bedrijfswagen die geschikt is voor personenvervoer is de Ford Tourneo Custom de juiste uitkomst.