wensink-werkplaats-kleine-beurt-hero-mobiel

Kleine beurt bij Wensink

Uw auto weer gecontroleerd

Kleine beurt: grote voordelen

De kleine beurt is een relatief kleine onderhoudsbeurt. Uw auto wordt op de meest essentiële punten nagelopen. Zo kunt u veel ongemak voorkomen. Daarom raden wij aan om van tijd tot tijd klein onderhoud aan uw auto te laten uitvoeren. De kleine beurt biedt u dus veel grote voordelen.

Plan direct een afspraak in bij de Wensink werkplaats.

werkplaatsplanner-blok-algemeen-mobiel

Onderhoud
aan uw auto
zo geregeld!

maak een
werkplaatsafspraak

Maak eenvoudig en snel een afspraak in onze werkplaatsplanner. Weer veilig en vertrouwd de weg op. Dat is wel zo aangenaam!

Binnen twee minuten geregeld!

Geen gedoe, ook niet achteraf

Persoonlijke aandacht voor ieder voertuig

Niet goed, binnen 14 dagen uw geld terug

Kleine beurt voor uw merk

Een kleine beurt verschilt per merk. Kies hieronder het merk van uw voorkeur en bekijk de wat een kleine beurt voor uw voertuig inhoud.

Verschil klein en groot onderhoud auto

Het grootste verschil tussen een grote en een kleine beurt laat zich eigenlijk al raden. Tijdens een grote beurt wordt uw auto op meer onderdelen gecontroleerd dan bij een kleine beurt. Zo omvat een grote onderhoudsbeurt in de meeste gevallen een controle van de distributieriem en de accu. Ook worden de motor en de banden aan een grondige controle onderworpen. Net als een kleine beurt valt een grote beurt onder preventief onderhoud. Oftewel: het is niet verplicht, maar draagt zeker bij aan een zorgeloos gevoel tijdens het rijden. En dat gevoel is onbetaalbaar!

wensink-werkplaats-kleine-beurt-slider

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten van een kleine beurt?

De kleine beurt is een relatief kleine onderhoudsbeurt. Uw auto wordt op de meest essentiële punten nagelopen. Zo kunt u veel ongemak voorkomen. Daarom raden wij aan om van tijd tot tijd klein onderhoud aan uw auto te laten uitvoeren.

Hoe plan ik een kleine beurt in?

In de werkplaatsplanner van Wensink, kunt u direct een afspraak maken.

Wat is het verschil tussen klein en groot onderhoud?

Het aantal punten waarop we uw auto tijdens een grote beurt controleren, is – niet geheel verrassend – groter dan bij een kleine beurt. Net als bij een kleine beurt worden tijdens een grote beurt de remmen, vloeistoffen, gordels en de stuurbekrachtiging gecontroleerd. Tijdens groot onderhoud gaan we nog een stapje verder en nemen we ook onderdelen als de banden, de distributieriem en de accu onder de loep.