kia-onderhoud-grote-beurt-hero-mobiel

Onderhoudsbeurt bij Wensink Kia

Met een fijner gevoel in jouw Kia

Onderhoudsbeurt: een grondige check

Een onderhoudsbeurt is een grondige check van jouw Kia en is zeker aan te raden, al is het niet noodzakelijk. Zo kun je zorgeloos onderweg zijn en weet je zeker dat jouw auto in topconditie is. Bij een onderhoudsbeurt controleren we jouw Kia op een aantal punten, afhankelijk van de leeftijd van de auto, de kilometerstand en het model.

Daarnaast kan het zijn dat er specifieke onderhoudswerkzaamheden moeten worden uitgevoerd afhankelijk van het model en de leeftijd van jouw Kia. Zo kan het zijn dat bepaalde onderdelen vervangen moeten worden of dat er updates uitgevoerd moeten worden.

Het is belangrijk om te weten dat een onderhoudsbeurt niet alleen goed is voor de staat van jouw auto, maar ook voor jouw eigen veiligheid. Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren, weet je zeker dat jouw Kia in topconditie is en dat alles goed functioneert. Zo kun je met een gerust hart de weg op en hoef je je geen zorgen te maken over eventuele pech onderweg.

Kortom, een onderhoudsbeurt is zeker aan te raden voor iedereen die zorgeloos wil kunnen rijden in zijn of haar Kia. Zo weet je zeker dat je auto in topconditie is en dat je met een gerust hart de weg op kunt.

Direct een afspraak inplannen bij de Wensink werkplaats? Dat kan!

werkplaatsplanner-blok-kia-mobiel

Onderhoud
aan uw auto
zo geregeld!

maak een
werkplaatsafspraak

Maak eenvoudig en snel een afspraak in onze werkplaatsplanner. Weer veilig en vertrouwd de weg op. Dat is wel zo aangenaam!

Binnen twee minuten geregeld!

Geen gedoe, ook niet achteraf

Persoonlijke aandacht voor ieder voertuig

Niet goed, binnen 14 dagen uw geld terug

Waar letten we op bij de onderhoudsbeurt

Welke onderdelen we van jouw Kia controleren bij een onderhoudsbeurt hangt af van het model, kilomterstand en ook de leeftijd. Wel zijn er een aantal punten die wij standaard controleren. Zo kijken wij altijd naar de remmen, motorolie, verlichting, ruitenwissers en bandenspanning. Welke onderdelen wij nog meer nalopen leest je hier:

BandenspanningRemmenAccu
MotorolieDistributieriemStuurbekrachtiging
VerlichtingRuitenwissersGordels
VersnellingsbakVerdeelbakVoor- en achteras
Veren en schokbrekersKoelsysteemEHBO-set
Resetten service interval  

Veel gestelde vragen

Is een onderhoudsbeurt belangrijk?

Het is niet noodzakelijk maar wel aan te raden. Bij een onderhoudsbeurt zorgen wij ervoor dat alles bij uw voertuig weer naar behoren functioneert.

Wat kan ik verwachten van een onderhoudsbeurt?

Welke onderdelen we van uw auto controleren hangt af van het model, kilometerstand en de leeftijd. Op de site leest u meer informatie hierover.

Wanneer heeft mijn Kia een onderhoudsbeurt nodig?

Dit hangt af van de kilometerstand en het type Kia. Meestal wordt aangeraden om een onderhoudsbeurt om de 15.000 tot 30.000 km te laten uitvoeren, of om de twee jaar, wat het eerst gebeurt. Raadpleeg het onderhoudsschema in uw handleiding voor specifieke aanbevelingen.

Wat gebeurt er als ik een onderhoudsbeurt oversla?

Als u een onderhoudsbeurt overslaat, loopt u het risico dat bepaalde onderdelen van uw Kia niet goed functioneren of zelfs kapot gaan. Dit kan leiden tot hogere reparatiekosten in de toekomst. Daarom is het aan te raden om de aanbevolen onderhoudsbeurten op tijd te laten uitvoeren.