smart-onderhoud-kleine-beurt-hero-mobiel

Assyst A bij Wensink smart

Je smart weer gecontroleerd

Assyst A: grote voordelen

Assyst A is een relatief kleine onderhoudsbeurt. Jouw smart wordt op de meest essentiële punten nagelopen. Zo kan je veel ongemak voorkomen. Daarom raden wij aan om van tijd tot tijd Assyst A aan jouw smart  te laten uitvoeren. Assyst A biedt je dus veel grote voordelen.

Waar letten we op bij Assyst A

De exacte punten waar wij op letten bij het controleren van jouw smart kan per model verschillen. Wel zijn er een aantal standaard onderdelen waarop we jouw smart bij Assyst A controleren. Zo vervangen wij de vloeistoffen die toe zijn aan vervangen of vullen deze waar dit nodig is bij. Tevens doen wij standaard een remmentest. Op de volgende punten controleren wij jouw smart ook:

RemmenMotorolieOliefilter
GordelsKoelsysteemStuurbekrachtiging
Resetten service interval  

Verschil Assyst A & Assyst B

Het grootste verschil tussen Assyst B en Assyst A laat zich eigenlijk al raden. Tijdens Assyst B wordt jouw smart op meer onderdelen gecontroleerd dan bij Assyst A. Zo omvat Assyst B in de meeste gevallen een controle van de distributieriem en de accu. Ook worden de motor en de banden aan een grondige controle onderworpen. Net als Assyst A valt Assyst B onder preventief onderhoud. Oftewel: het is niet verplicht, maar draagt zeker bij aan een zorgeloos gevoel tijdens het rijden. En dat gevoel is onbetaalbaar!

smart-onderhoud-kleine-beurt-slider-1