smart-onderhoud-kleine-beurt-hero-mobiel

Assyst A bij Wensink smart

Je smart weer gecontroleerd

Assyst A: grote voordelen

Assyst A is een relatief kleine onderhoudsbeurt. Jouw smart wordt op de meest essentiële punten nagelopen. Zo kan je veel ongemak voorkomen. Daarom raden wij aan om van tijd tot tijd Assyst A aan jouw smart  te laten uitvoeren. Assyst A biedt je dus veel grote voordelen.

U kunt direct een afspraak maken in de Wensink werkplaats.

werkplaatsplanner-blok-algemeen-mobiel

Onderhoud
aan uw auto
zo geregeld!

maak een
werkplaatsafspraak

Maak eenvoudig en snel een afspraak in onze werkplaatsplanner. Weer veilig en vertrouwd de weg op. Dat is wel zo aangenaam!

Binnen twee minuten geregeld!

Geen gedoe, ook niet achteraf

Persoonlijke aandacht voor ieder voertuig

Niet goed, binnen 14 dagen uw geld terug

Waar letten we op bij Assyst A

De exacte punten waar wij op letten bij het controleren van jouw smart kan per model verschillen. Wel zijn er een aantal standaard onderdelen waarop we jouw smart bij Assyst A controleren. Zo vervangen wij de vloeistoffen die toe zijn aan vervangen of vullen deze waar dit nodig is bij. Tevens doen wij standaard een remmentest. Op de volgende punten controleren wij jouw smart ook:

RemmenMotorolieOliefilter
GordelsKoelsysteemStuurbekrachtiging
Resetten service interval  

Verschil Assyst A & Assyst B

Het grootste verschil tussen Assyst B en Assyst A laat zich eigenlijk al raden. Tijdens Assyst B wordt jouw smart op meer onderdelen gecontroleerd dan bij Assyst A. Zo omvat Assyst B in de meeste gevallen een controle van de distributieriem en de accu. Ook worden de motor en de banden aan een grondige controle onderworpen. Net als Assyst A valt Assyst B onder preventief onderhoud. Oftewel: het is niet verplicht, maar draagt zeker bij aan een zorgeloos gevoel tijdens het rijden. En dat gevoel is onbetaalbaar!

smart-onderhoud-kleine-beurt-slider-1

Veel gestelde vragen

Wat is assyst A?

De Assyst A is een relatief kleine onderhoudsbeurt. Uw Smart wordt op de meest essentiële punten nagelopen. Zo kunt u veel ongemak voorkomen. Daarom raden wij aan om van tijd tot tijd Assyst A aan uw Smart te laten uitvoeren. De Assyst A biedt u dus veel grote voordelen. U kunt direct een afspraak inplannen bij de Wensink werkplaats.

Wat zijn de werkzaamheden bij Assyst A?

De exacte punten waar wij op letten bij het controleren van jouw smart kan per model verschillen. Wel zijn er een aantal standaard onderdelen waarop we jouw smart bij Assyst A controleren. Zo vervangen wij de vloeistoffen die toe zijn aan vervangen of vullen deze waar dit nodig is bij. Tevens doen wij standaard een remmentest. Op de volgende punten controleren wij jouw Smart ook:

RemmenMotorolieOliefilter
GordelsKoelsysteemStuurbekrachtiging
Resetten service interval  
Wat is het verschil tussen Assyst A en Assyst B?

Het grootste verschil tussen Assyst B en een Assyst A laat zich eigenlijk al raden. Tijdens B wordt uw Smartop meer onderdelen gecontroleerd dan bij Assyst A. Zo omvat een Assyst B in de meeste gevallen een controle van de distributieriem en de accu. Ook worden de motor en de banden aan een grondige controle onderworpen. Net als Assyst A valt Assyst B onder preventief onderhoud.