wensink-inbouw-leer-hero-mobiel

Autostoelen bekleden

Ook na aankoop kunt u uw autostoelen laten voorzien van bekleding

Autostoelen bekleden

Wensink biedt autostoel bekleding voor alle automerken, zodat u ook na de aankoop van uw personen- of bedrijfsauto het interieur kunt vernieuwen. Het bekleden van autostoelen zorgt niet alleen voor een luxueuze uitstraling van uw voertuig, maar voegt ook waarde toe! Daarnaast brengt het achteraf bekleden van autostoelen ook andere voordelen met zich mee. 

De voordelen van autostoelen bekleden

Laat uw autostoelen bekleden in de werkplaats van Wensink. Onze medewerkers in Emmeloord kunnen het interieur van uw personen- of bedrijfsauto binnen slechts 2 dagen voorzien van nieuwe bekleding! Het achteraf bekleden van autostoelen is doorgaans goedkoper dan fabrieksaf bekleding met leer. Ook is het voor zakelijke rijders interessant om achteraf autostoelen te laten bekleden, omdat er dan geen fiscale bijtelling van toepassing is. Een ander voordeel is dat u twee jaar volledige garantie krijgt op de bekleding. 

We zetten de voordelen van autostoelen bekleden bij Wensink graag voor u op een rij:

 • Goedkoper dan fabrieksaf bekleding met leer
 • Erg aantrekkelijk voor zakelijke rijders
 • 2 jaar volledige garantie
   

Uw autostoelen bekleden bij Wensink

Bij Wensink bieden we de mogelijkheid om hoogwaardige bekleding aan te brengen op uw autostoelen. Met nieuwe bekleding kunt u het interieur van uw auto een luxueuze uitstraling geven en tegelijkertijd genieten van het comfort en de duurzaamheid die het biedt.

Wij kunnen  voor ieder merk lederen bekleding leveren en installeren die perfect past bij uw specifieke automodel. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een vakkundige en nauwkeurige installatie, waarbij ze zorgvuldig aandacht besteden aan elk detail. 
 

Autostoelen bekleden: maatwerk voor uw auto!

Uw personen- of bedrijfsauto verdient maatwerk. Daarom leveren we bij Wensink graag bekleding die volledig aansluit bij uw wensen. Hoe doen we dat? Hieronder vindt u meer informatie.

 • Eindeloze patroon mogelijkheden
 • Keuze uit 16 kleuren
 • Verschillende kleuren stiksels beschikbaar
 • Optioneel kunnen we ook een logo of naam in het leer verwerken
 • Mogelijkheid tot stoelverwarming of massagekussens
   

Bij Wensink bekleden we niet alleen autostoelen, maar ook andere onderdelen van het auto-interieur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan deurpanelen en autohemels.
 

Veelgestelde vragen

Waarom autostoelen opnieuw bekleden?

Ook na de aankoop van uw personen- of bedrijfsauto kunt u ervoor kiezen om uw autostoelen te laten bekleden. Dit geeft niet alleen een luxe uitstraling aan uw auto, maar voegt ook waarde toe! Vraag naar de mogelijkheden.

Welke automodellen kunnen worden voorzien van autostoelen bekleden?

Wensink biedt autostoelbekleding op maat voor alle automerken. Vraag naar de mogelijkheden

Wat zijn de kosten van autostoelen bekleden?

De kosten van autostoelen bekleden kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals het automodel, de gewenste kwaliteit van het materiaal, het aantal stoelen dat bekleding nodig heeft, en eventuele extra opties of aanpassingen. Omdat elk project maatwerk is, is het het beste om rechtstreeks contact op te nemen met Wensink voor een offerte op maat.