wensink-inbouw-leer-hero-mobiel

Lederen bekleding voor uw auto

Ook na aankoop kunt u uw auto laten voorzien van lederen bekleding

Lederen autobekleding van Wensink

Wensink biedt leren bekleding voor alle automerken, zodat u ook na de aankoop van uw personen- of bedrijfsauto het interieur kunt vernieuwen. Het bekleden van uw auto zorgt niet alleen voor een luxueuze uitstraling van uw voertuig, maar voegt ook waarde toe! Bovendien brengt het achteraf bekleden van uw autostoelen talloze andere voordelen met zich mee. 

De voordelen van leren autobekleding

We zeiden het al: het laten inbouwen van een lederen interieur biedt vele voordelen wanneer u dit in de werkplaats van Wensink laat doen. De medewerkers van onze vestiging in Emmeloord kunnen het interieur van uw personen- of bedrijfsauto in slechts 2 dagen voorzien van leder inbouw! Daarbij is het achteraf inbouwen van leer goedkoper dan lederen bekleding af-fabriek. Ook is het voor de zakelijke rijder zeer interessant om achteraf een leren interieur in te laten bouwen. Hierover hoeft u namelijk geen fiscale bijtelling af te dragen. Een laatste voordeel: u heeft 2 jaar volledige garantie op de leder inbouw. Uiteraard kunt u bij iedere gewenste vestiging langskomen voor leder inbouw: wij verzorgen graag het transport van de auto voor u.

We zetten de voordelen van leren autobekleding bij Wensink graag voor u op een rijtje:

 • Goedkoper dan lederen bekleding af-fabriek
 • Erg aantrekkelijk voor de zakelijke rijder
 • Ombouw duurt slechts 2 dagen
 • 2 jaar lang volledige garantie
   

Uw auto bekleden met leer bij Wensink

Bij Wensink bieden we de mogelijkheid om uw auto te voorzien van hoogwaardige lederen bekleding. Met leer kunt u het interieur van uw auto een luxueuze uitstraling geven en tegelijkertijd genieten van het comfort en de duurzaamheid die leer biedt.

Wij kunnen  voor ieder merk lederen bekleding leveren en installeren die perfect past bij uw specifieke automodel. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een vakkundige en nauwkeurige installatie, waarbij ze zorgvuldig aandacht besteden aan elk detail. 
 

Lederen bekleding: écht maatwerk!

Uw personen- of bedrijfsauto is een project op zich. We leveren dan ook graag écht maatwerk af, zodat het interieur volledig op uw wensen aansluit Hoe we dat doen? U leest het hieronder.

 • Eindeloze mogelijkheden
 • Keuze uit 16 kleuren
 • Keuze uit verschillende kleuren stiksels
 • Optioneel een logo of naam in het leer verwerken
 • Stoelverwarming of massagekussens mogelijk.

Alles wat van stof is, kan leer worden! Wij bekleden naast uw autostoelen namelijk ook alle andere onderdelen van uw auto-interieur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan deurpanelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier en we komen graag met u in contact
 

Veelgestelde vragen

Waarom achteraf leer in laten bouwen?

Ook na aankoop van uw personen- of bedrijfsauto kunt u uw interieur laten voorzien van lederen bekleding. Niet alleen geeft het uw auto een luxe uitstraling, het zorgt bovendien voor meerwaarde! Daarnaast brengt het achteraf laten bekleden van uw interieur tal van andere voordelen. Vraag hier naar de mogelijkheden.

Bij welke modellen kan leer inbouw?

Wensink biedt autostoelbekleding op maat voor alle automerken. Vraag naar de mogelijkheden. 
 

Wat zijn de kosten van lederen autobekleding?

De kosten van lederen autobekleding kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals het automodel, de gewenste kwaliteit van het leer, het aantal stoelen dat bekleed moet worden en eventuele extra opties of aanpassingen. Omdat elk project maatwerk is, is het het beste om rechtstreeks contact op te nemen met Wensink voor een offerte op maat.