Autohemel opnieuw bekleden

Wensink biedt autohemel bekleding voor alle automerken, zodat u ook na de aankoop van uw personen- of bedrijfsauto het interieur kunt vernieuwen. Het bekleden van de autohemel zorgt niet alleen voor een luxueuze uitstraling van uw voertuig, maar voegt ook waarde toe! Bovendien brengt het achteraf bekleden van uw autohemel talloze andere voordelen met zich mee. Wensink is dé specialist voor het bekleden van uw autohemel.

De voordelen van autohemel bekleden

Het laten bekleden van de autohemel biedt vele voordelen wanneer u dit bij de werkplaats van Wensink laat doen. Onze medewerkers in Emmeloord kunnen de autohemel van uw personen- of bedrijfsauto binnen slechts 2 dagen voorzien van nieuwe bekleding! Het achteraf bekleden van de autohemel is bovendien goedkoper dan fabrieksaf bekleding met leer. Ook is het voor zakelijke rijders zeer interessant om de autohemel achteraf te laten bekleden, omdat er dan geen fiscale bijtelling van toepassing is. Een ander voordeel is dat u 2 jaar volledige garantie krijgt op de bekleding. 

We zetten de voordelen van autohemel bekleden bij Wensink graag voor u op een rij:

  • Goedkoper dan fabrieksaf bekleding met leer
  • Erg aantrekkelijk voor zakelijke rijders
  • 2 jaar volledige garantie

Uw autohemel opnieuw bekleden bij Wensink

Bij Wensink bieden we de mogelijkheid om hoogwaardige bekleding aan te brengen op uw autohemel. Met nieuwe bekleding kunt u het interieur van uw auto een luxueuze uitstraling geven en tegelijkertijd genieten van het comfort en de duurzaamheid die het biedt.

Wij kunnen voor ieder merk bekleding leveren en installeren die perfect past bij uw specifieke automodel. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een vakkundige en nauwkeurige installatie, waarbij ze zorgvuldig aandacht besteden aan elk detail. 

Autohemel bekleden: maatwerk voor uw auto!

Uw personen- of bedrijfsauto verdient maatwerk. Daarom leveren we bij Wensink graag bekleding die volledig aansluit bij uw wensen. Hoe doen we dat? Hieronder vindt u meer informatie.

  • Eindeloze patroon mogelijkheden
  • Keuze uit 16 kleuren
  • Verschillende kleuren stiksels beschikbaar
  • Optioneel kunnen we ook een logo of naam in het materiaal verwerken

Bij Wensink bieden we tevens auto bekleding voor andere onderdelen van het auto-interieur. Laat bijvoorbeeld uw autostoelen bekleden

Veelgestelde vragen

Waarom uw autohemel opnieuw bekleden?

Ook nadat u uw personen- of bedrijfsauto heeft gekocht, kunt u ervoor kiezen om de autohemel te laten bekleden. Dit geeft niet alleen een luxe uitstraling aan uw auto, maar voegt ook waarde toe! Vraag naar de mogelijkheden.

Voor welke automodellen kan de autohemel worden bekleed?

Wensink biedt op maat gemaakte bekleding voor de autohemel voor alle automerken. Vraag naar de mogelijkheden.

Wat zijn de kosten van het bekleden van uw autohemel?

De kosten van het bekleden van de autohemel kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals het automodel, de gewenste kwaliteit van het materiaal, en eventuele extra opties of aanpassingen. Omdat elk project maatwerk is, is het het beste om rechtstreeks contact op te nemen met Wensink voor een offerte op maat.