ford-mustang-hero-mobiel

De geheel nieuwe Ford Mustang
Volledig nieuwe Mustang met een V8.

Klaar voor de toekomst

Ford heeft de volledig nieuwe Ford Mustang gepresenteerd. Het model heeft een compleet nieuw design en is klaar voor de toekomst. Met een compleet digitaal cockpit, een brullende nieuwe V8-motor en een moderne styling. U ervaart meer rijplezier dan ooit tevoren. 

Wanneer is de nieuwe Ford Mustang leverbaar?

Het model krijgt het modeljaar "2024" mee. De Ford Mustang zal vanaf de zomer van 2023 in de showrooms staan in Amerika.

Zevende generatie Mustang: Klaar voor de toekomst

Het mag dan de zevende generatie van de Mustang zijn, Ford vergeet niet waar het vandaan komt. 

Wie kent niet de Ford Mustang uit de jaren 60? De neuspartij is geïnspireerd op dit model en is verbeterd voor een betere bescherming van voetgangers. Om trouw te blijven aan de eerste generatie Ford Mustang heeft de make-over een slanke daklijn, een brede gestalte en een ingekorte achteroverhang. Met de verbrede heuppartij blijft Ford trouw aan de ware Mustang-stijl, door de nadruk te leggen op de kracht boven de wielen. 

Het is voor het eerst in de geschiedenis dat elke variant van de nieuwe Mustang een unieke neuspartij krijgt. De koper kan kiezen uit het design dat het beste matcht met de eigen persoonlijkheid. 

De nieuwe Mustang wordt leverbaar in maar liefst 12 verschillende kleuren. Daarmee is de compleet nieuwe Ford Mustang klaar voor de toekomst en gepersonaliseerde dan ooit. 

ford-mustang-slider-1
ford-mustang-slider-6

Digital cockpit

Met een gloednieuw digitale cockpit is de Ford Mustang klaar om nog langer dé sportcoupé voor u te zijn. Achter het nieuwe stuur is een digitaal scherm van 12,4-inch geplaatst. Geheel af te stellen naar wens met verschillende lay-outs gericht op de bestuurder. 

De geheel af te stellen display loopt over in het centrale 13,2-inch SYNC 4 display. De centrale display is gedraaid richting de bestuurder, zodat de bestuurder de schermen gemakkelijk kan bedienen en alle informatie overzichtelijk gepositioneerd wordt. Het SYNC 4-systeem werkt met Apple CarPlay en Android Auto, die geïntegreerd worden via de FordPass-app. 

Wilt u meer weten over de gloednieuwe Ford Mustang en wat Wensink voor u kan betekenen?

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

11 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!