ford-mustang-hero-mobiel

Ford Mustang 

De auto gebouwd om te ronken

Leverbaar vanaf 2023

Hoe wilt u de Ford Mustang rijden?
De Mustang heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 113.441

Private lease

€ 799

De geheel nieuwe Ford Mustang: gebouwd om de ronken met een krachtigere V8

U voelt het meteen als u achter het stuur plaatsneemt. U heeft overzicht en controle. Niet alleen dankzij de hoge zit, maar ook door de eenvoudige bediening van alle systemen. En de stijlvolle LED-verlichting die u optimaal zicht geeft. En zodra u de Ford Mustang start, merkt u dat alle vier de wielen even hard meewerken om u onder alle omstandigheden zekerheid te bieden; zelfs als u op een helling staat. Wij nemen namelijk graag het zeker voor het onzekere. En met verkeersbordherkenning houden we u ook nog eens op de hoogte hoe hard u mag rijden.

Ford biedt de Mustang aan in 2 verschillende uitvoeringen, zo ligt de keuze bij u of u liever kiest voor een 2.3l EcoBoost 4 cylinder of toch liever gaat voor een brullende 5.0l V8, Ford legt de keuze bij u. 

Interesse in een Mustang?

Bekijk onze serviceabonnementen

Ontdek de gloednieuwe, zevende generatie Ford Mustang

Zevende generatie Mustang: Klaar voor de toekomst

Het mag dan de zevende generatie van de Mustang zijn, Ford vergeet niet waar het vandaan komt. 

Wie kent niet de Ford Mustang uit de jaren 60? De neuspartij is geïnspireerd op dit model en is verbeterd voor een betere bescherming van voetgangers. Om trouw te blijven aan de eerste generatie Ford Mustang heeft de make-over een slanke daklijn, een brede gestalte en een ingekorte achteroverhang. Met de verbrede heuppartij blijft Ford trouw aan de ware Mustang-stijl, door de nadruk te leggen op de kracht boven de wielen. 

Het is voor het eerst in de geschiedenis dat elke variant van de nieuwe Mustang een unieke neuspartij krijgt. De koper kan kiezen uit het design dat het beste matcht met de eigen persoonlijkheid. 

De nieuwe Mustang wordt leverbaar in maar liefst 12 verschillende kleuren. Daarmee is de compleet nieuwe Ford Mustang klaar voor de toekomst en gepersonaliseerde dan ooit. 

Digital cockpit

Met een gloednieuw digitale cockpit is de Ford Mustang klaar om nog langer dé sportcoupé voor u te zijn. Achter het nieuwe stuur is een digitaal scherm van 12,4-inch geplaatst. Geheel af te stellen naar wens met verschillende lay-outs gericht op de bestuurder. 

De geheel af te stellen display loopt over in het centrale 13,2-inch SYNC 4 display. De centrale display is gedraaid richting de bestuurder, zodat de bestuurder de schermen gemakkelijk kan bedienen en alle informatie overzichtelijk gepositioneerd wordt. Het SYNC 4-systeem werkt met Apple CarPlay en Android Auto, die geïntegreerd worden via de FordPass-app. 

ford-mustang-slider-6

Ford Mustang uitvoeringen

Een Ford Mustang kopen bij Wensink

Een nieuwe Ford Mustang kopen?

Bent u op zoek naar een nieuwe Ford Mustang? De ultieme sportwagen van Ford met een brullende V8 onder de motorkap. Wensink kan u hiermee helpen. Bij ons kunt u terecht voor alles wat met uw Ford te maken heeft. Wij helpen u van aanschaf en lease tot verzekering en service. Graag zien wij u bij ons in de showroom verschijnen om met één van onze verkopers uw droom Ford samen te stellen.

Een gebruikte Ford Mustang kopen?

Bent u liever op zoek naar een Ford Mustang occasion? Ook dit is bij Wensink mogelijk. U kunt gerust contact opnemen met één van onze verkoop medewerkers, maar u kunt ook altijd langs komen bij ons in de showroom.

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

11 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de Ford Mustang

Ford Mustang financieren

Rijden in een gloednieuwe Ford Mustang, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Ford EcoSport. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Ford Mustang leasen

Voor al uw medewerkers een Ford Mustang leasen? Of privé rijden in een prachtige Ford tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

Ford Mustang zakelijk leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Ford Mustang Private Lease

Een spiksplinternieuwe Ford Mustang leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Ford Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

Ford Mustang onderhouden

Ford maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Ford Mustang. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Ford in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Ford agentschap onderhouden wij elke Ford Mustang zoals het moet, volgens de voorschriften van Ford. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Ford technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Ford serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
ford-mustang-2023-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Ford 

Gezinsauto’s, stadsauto’s, zakenauto’s, stationwagens, SUV’s, crossovers, elektrische auto’s en hybrids. Ford heeft het allemaal. Kiezen lastig? Niet wanneer u zich laat adviseren door één van onze experts. Wensink vertelt u met alle liefde over de verschillen tussen typische stadsauto’s als bijvoorbeeld de Ford Fiesta, Focus en Mondeo. Of ga voor één van de modellen uit het aanbod aan SUV’s en Crossovers. De Ford EcoSport, Puma, Kuga of het topmodel de Explorer.

Liever een elektrisch alternatief, dan is de 100% elektrische Ford Mustang Mach-E wellicht iets voor u. Wensink helpt u graag bij het vinden van de perfecte Ford.