ford-mustang-hero-mobiel

Ford Mustang 

De auto gebouwd om te ronken
Hoe wilt u de Ford Mustang rijden?
De Mustang heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 131.900

Private lease

€ 599

De geheel nieuwe Ford Mustang: gebouwd om de ronken met een krachtigere V8

Ontdek de ultieme kracht en elegantie van de nieuwe Ford Mustang. Met een krachtige 5,0-liter V8-motor van de vierde generatie tilt de Mustang het legendarische prestatieniveau naar nieuwe hoogten, met 446 pk vermogen en 540 Nm koppel. De Mustang is niet alleen krachtig, maar ook wendbaar, met verbeterde wielophanging en een snellere stuuroverbrenging voor betere dynamiek in bochten. Of je nu kiest voor de tientrapsautomaat of de handgeschakelde zesversnellingsbak, de Mustang biedt een ongeëvenaarde rijervaring met functies zoals Rev-matching en flat-shift.

Digitale cockpit
Binnenin biedt de Mustang een technologisch geavanceerde cockpit met aanpasbare digitale clusters en een naadloze integratie van het SYNC 4-systeem, inclusief draadloze integratie van smartphones en optioneel B&O-audiosysteem voor een meeslepende geluidservaring. De fysieke bedieningselementen zijn vervangen door intuïtieve digitale knoppen, waardoor extra ruimte is vrijgekomen in de middenconsole voor persoonlijke spullen en een draadloos oplaadstation voor smartphones.

Mustang Dark Horse
Voor de ultieme circuitervaring is er de Mustang Dark Horse, met een nog krachtigere motor, unieke afstemming en een Performance Package dat de circuitcapaciteiten benadrukt. Het op de autosport geïnspireerde design, de opvallende schaduwafbeelding, en de speciale details in het interieur maken de Mustang Dark Horse onderscheidend en klaar voor het circuit.

Interesse in een Mustang?

Bekijk onze serviceabonnementen

Ontdek de gloednieuwe, zevende generatie Ford Mustang

Ford Mustang uitvoeringen

Een Ford Mustang kopen bij Wensink

Een nieuwe Ford Mustang kopen?

Bent u op zoek naar een nieuwe Ford Mustang? De ultieme sportwagen van Ford met een brullende V8 onder de motorkap. Wensink kan u hiermee helpen. Bij ons kunt u terecht voor alles wat met uw Ford te maken heeft. Wij helpen u van aanschaf en lease tot verzekering en service. Graag zien wij u bij ons in de showroom verschijnen om met één van onze verkopers uw droom Ford samen te stellen.

Een gebruikte Ford Mustang kopen?

Bent u liever op zoek naar een Ford Mustang occasion? Ook dit is bij Wensink mogelijk. U kunt gerust contact opnemen met één van onze verkoop medewerkers, maar u kunt ook altijd langs komen bij ons in de showroom.

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

11 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Ford Mustang financieren

Rijden in een gloednieuwe Ford Mustang, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Ford EcoSport. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek.

Ford Mustang leasen

Voor al uw medewerkers een Ford Mustang leasen? Of privé rijden in een prachtige Ford tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

Ford Mustang zakelijk leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Ford Mustang Private Lease

Een spiksplinternieuwe Ford Mustang leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Ford Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

Ford Mustang onderhouden

Ford maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Ford Mustang. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Ford in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Ford agentschap onderhouden wij elke Ford Mustang zoals het moet, volgens de voorschriften van Ford. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Ford technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Ford serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
ford-mustang-2023-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Ford 

Gezinsauto’s, stadsauto’s, zakenauto’s, stationwagens, SUV’s, crossovers, elektrische auto’s en hybrids. Ford heeft het allemaal. Kiezen lastig? Niet wanneer u zich laat adviseren door één van onze experts. Wensink vertelt u met alle liefde over de verschillen tussen typische stadsauto’s als bijvoorbeeld de Ford Fiesta, Focus en Mondeo. Of ga voor één van de modellen uit het aanbod aan SUV’s en Crossovers. De Ford EcoSport, Puma, Kuga of het topmodel de Explorer.

Liever een elektrisch alternatief, dan is de 100% elektrische Ford Mustang Mach-E wellicht iets voor u. Wensink helpt u graag bij het vinden van de perfecte Ford.