ds-4-hero-mobiel

De nieuwe DS 4, aangenaam!

De nieuwe DS 4, aangenaam!

Vandaag is wereldpremière van de nieuwe DS 4. Deze auto is ontworpen vanuit een premium oogpunt. Een staaltje echt Frans vakmanschap. De DS 4 is een combinatie tussen een Coupé-SUV- en het traditionele hatchback design. Het uiterlijk staat bij dit model centraal. De DS 4 beschikt over de royale afmetingen van 1,83 in de breedte, is 4,4 meter lang en heeft een hoogte van 1,47 meter. De auto lijkt hierdoor zeer breed en laag. 

Ontspannen rijden

Met de DS 4 mist u niks meer. In de grille van DS 4 ingebouwde infraroodcamera detecteert voetgangers en dieren tot op een afstand van 200 m vóór de auto en geeft ze weer op het digitale instrumentenpaneel, zodat u mogelijke gevaren eerder opmerkt en er sneller op kunt reageren. Dat maakt het rijden aanzienlijk veiliger en meer ontspannen, zelfs 's nachts op een onverlichte weg.

Pure kracht

De aandrijflijn bestaat uit een viercilinder benzinemotor met 132 kW (180) pk, gekoppeld aan een 81 kW (110 pk) sterke elektromotor die in de e-EAT8-transmissie is geïntegreerd. Het systeemvermogen bedraagt samengevoegd 225 pk. De DS 4 komt er in een ETENSE variant waarmee je 50 km elektrisch kan rijden en is daarbij ook leverbaar met een PureTech 130 en 180 benzinemotor. Alle versies van de DS 4 worden standaard voorzien van een 8 traps automaat.