mercedes-benz-trucks-hero-mobiel

Mercedes-Benz Trucks

Welkom bij een van de grootste truck dealers van Nederland 

Mercedes-Benz Trucks bij Wensink

Wensink behoort tot de grootste truckdealers van Nederland. Van compacte distributievoertuigen tot aan zware langeafstandstrekkers en bouwvoertuigen. Rode draad in deze truckrange is de bewezen kwaliteit. Mercedes-Benz trucks lopen voorop als het gaat om een lage kilometerkostprijs en een hoge veiligheidstandaard. Het onderhouden en repareren van trucks verzorgen wij voor u. Zo kunnen wij u volledig ontzorgen.

Truck leasen bij Wensink

Wanneer u een Mercedes-Benz Truck aanschaft, heeft u verschillende mogelijkheden om deze aankoop te bekostigen. Zo kunt u de Mercedes-Benz Truck uit eigen middelen betalen. Steeds meer mensen kiezen er echter voor om hun Mercedes-Benz met een vorm van financiering aan te schaffen.

mercedes-benz-trucks-slider-1
mercedes-benz-trucks-slider-2

Originele onderdelen & accessoires

Mercedes-Benz originele onderdelen geven u het voordeel van meer dan honderd jaar ervaring in de bouw van voertuigen en onderdelen. Ze overtuigen door hun buitengewone kwaliteit, beproefde veiligheid en hoge betrouwbaarheid. Bovendien zijn originele onderdelen bijzonder voordelig door hun extreme duurzaamheid in combinatie met een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Elektrisch rijden in een Mercedes-Benz Truck

Wensink Mercedes-Benz Trucks biedt ook mogelijkheden voor elektrische trucks. Zo komt binnenkort de nieuwe Mercedes-Benz eActros. Een truck die nu al kan waarover anderen alleen nog maar praten.

mercedes-benz-e-actros-slider-3

Service24h 

Als u onderweg een technisch probleem heeft, dan helpt Mercedes-Benz Service24h u overal in Europa. Wij beantwoorden uw oproep en organiseeren een snelle en professionele hulp om u snel weer op weg te helpen. 

Mercedes-Benz Uptime

Met het intelligente netwerk verhoogt Mercedes-Benz Uptime de beschikbaarheid, diagnosticeert continu de status van het voertuig en de aangekoppelde trailers en geeft concrete adviezen over hoe te handelen.