mercedes-benz-trucks-hero-mobiel

Mercedes-Benz Trucks

Welkom bij een van de grootste truck dealers van Nederland 

Mercedes-Benz Trucks bij Wensink

Wensink behoort tot de grootste vrachtwagendealer van Nederland. Van compacte distributievoertuigen tot aan zware langeafstandstrekkers en bouwvoertuigen. Rode draad in deze truckrange is de bewezen kwaliteit. Mercedes-Benz trucks lopen voorop als het gaat om een lage kilometerkostprijs en een hoge veiligheidstandaard. Het onderhouden en repareren van trucks verzorgen wij voor u. Zo kunnen wij u volledig ontzorgen.

Wij zoeken trucks monteurs

Altijd al willen werken in een toonaangevend, modern mobiliteitscentrum? Waar je werkt met de nieuwste trucks én gereedschap? Wij zijn op zoek naar jou. Grijp nu je kans en kom het team van Wensink te versterken. Word jij onze nieuwe vrachtwagen monteur? Bekijk direct welke vacatures wij hebben.

mb-monteurs

Vrachtwagen leasen bij Wensink

Wanneer u een Mercedes-Benz Truck aanschaft, heeft u verschillende mogelijkheden om deze aankoop te bekostigen. Zo kunt u de Mercedes-Benz Truck uit eigen middelen betalen. Steeds meer mensen kiezen er echter voor om hun Mercedes-Benz met een vorm van financiering aan te schaffen.

mercedes-benz-trucks-slider-1
mercedes-benz-trucks-slider-2

Originele onderdelen & accessoires

Mercedes-Benz originele onderdelen geven u het voordeel van meer dan honderd jaar ervaring in de bouw van voertuigen en onderdelen. Ze overtuigen door hun buitengewone kwaliteit, beproefde veiligheid en hoge betrouwbaarheid. Bovendien zijn originele onderdelen bijzonder voordelig door hun extreme duurzaamheid in combinatie met een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Elektrisch rijden in een Mercedes-Benz Actros

Wensink Mercedes-Benz Trucks biedt ook mogelijkheden voor elektrische vrachtwagens. Zo komt binnenkort de nieuwe Mercedes-Benz eActros. Een truck die nu al kan waarover anderen alleen nog maar praten.

mercedes-benz-e-actros-slider-3

Service24h 

Als u onderweg een technisch probleem heeft, dan helpt Mercedes-Benz Service24h u overal in Europa. Wij beantwoorden uw oproep en organiseeren een snelle en professionele hulp om u snel weer op weg te helpen. 

Mercedes-Benz Uptime

Met het intelligente netwerk verhoogt Mercedes-Benz Uptime de beschikbaarheid, diagnosticeert continu de status van het voertuig en de aangekoppelde trailers en geeft concrete adviezen over hoe te handelen. 

Nieuws

wensink-truck-groep-levert-14-actros-bakwagens-aan-zorgboodschap-leadimage

30-06-2023

Wensink Truck Groep levert 14 Actros bakwagens aan Zorgboodschap

Zorgboodschap rijdt sinds dinsdag 27 juni met 14 nieuwe Actros 1827 L bakwagens, geleverd door Wensink Truck Groep. Alle wagens zijn voorzien van een koelmachine, waardoor Zorgboodschap haar klanten dagelijks kan voorzien van verse, gekoelde voedingsproducten.

nieuws-boekestijn-wensink-mercedes

04-05-2023

Mega-order Boekestijn Transport: aflevering 500 Actrossen in volle gang

Daimler Truck Nederland is op dit moment druk met een zeer grote bestelling door Boekestijn Transport: het bedrijf neemt maar liefst vijfhonderd exemplaren van de Mercedes-Benz Actros in gebruik.

aflevering-boon-persbericht-nieuwsbericht

12-04-2023

Levering Mercedes-Benz Trucks voor Boon Food Group

Wensink Truck Groep leverde op woensdag 5 april vijf gloednieuwe Actros 1840LS trekkers af bij Boon Food Group in Dordrecht. De trucks worden ingezet voor vervoer van goederen vanuit het eigen distributiecentrum naar supermarkten, voornamelijk in het westen en zuidwesten van het land.

energietransitie-wensink-trucks-media-5

02-11-2022

De energietransitie van Wensink Trucks

Tijdens de IAA Transportation 2022 in Hannover ging veel aandacht uit naar Mercedes-Benz Trucks. Daar presenteerde het merk een volgend wapen in eMobility: de eActros LongHaul.