wensink-onderhoud-hero-mobiel

Dealeronderhoud bij Wensink

Onderhoud zoals het hoort

Waarom dealeronderhoud?

U wilt graag zeker zijn dat uw auto in bekwame handen is wanneer u hem aflevert voor onderhoud of reparaties. U wilt graag dat uw auto onderhouden wordt met originele onderdelen en de voorschriften van de fabrikant. Wij delen deze mening met u en daarom bieden wij Wensink dealeronderhoud: onderhoud volgens de voorschriften van de fabrikant, met originele onderdelen. Wensink dealeronderhoud bestaat voor al het onderhoud aan uw Mercedes, Ford, Citroën, Kia of smart. Uw auto wordt enkel onderhouden door specialisten met een goede opleiding, die uw auto kennen als geen ander. Uw auto behoudt dan bovendien de fabrieksgarantie én u kunt aanspraak maken op mobiliteitsgarantie. Dit betekent dat u geen additionele pechservice af hoeft te sluiten.

Plan direct een afspraak in bij de Wensink werkplaats.

werkplaatsplanner-blok-algemeen-mobiel

Onderhoud
aan uw auto
zo geregeld!

maak een
werkplaatsafspraak

Maak eenvoudig en snel een afspraak in onze werkplaatsplanner. Weer veilig en vertrouwd de weg op. Dat is wel zo aangenaam!

Binnen twee minuten geregeld!

Geen gedoe, ook niet achteraf

Persoonlijke aandacht voor ieder voertuig

Niet goed, binnen 14 dagen uw geld terug

Nog meer gemak met een Service- of onderhouds- abonnement

U kunt er ook voor kiezen om een service- of onderhoudsabonnement bij ons af te sluiten. Hiermee bent u voor een vast bedrag per maand te allen tijde verzekerd van professioneel onderhoud. Verschillende mensen hebben verschillende persoonlijkheden en behoeften, daarom hebben wij meerdere onderhoudsplannen bedacht. Zo kunnen we er zeker van zijn iedereen een passend pakket te bieden. Bekijk al onze onderhoudsplannen hier!

Heeft u vragen over dealeronderhoud, of heeft uw auto een onderhoudsbeurt nodig? Dan nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen. Aangenaam!

wensink-werkplaats-kleine-beurt-slider