ds-9-hero-mobiel

DS 9 E-TENSE

 Dé Franse sedan in de vorm van een luxe hybride
Hoe wilt u de DS- E-Tense rijden?
De DS 9 E-TENSE heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 57.890

Private lease

€ 749

Zakelijke lease

€ 869

DS 9 E-TENSE: de nieuwe topklasse van DS

De DS 9 E-TENSE komt eraan. Dit is het nieuwe toonbeeld van Frans vakmanschap. Een volledig nieuwe sedan, die direct voorzien wordt vanaf de hybride-aandrijflijn E-TENSE. Zowel op luxe als op rijcomfort biedt de DS 9 E-TENSE u technologische perfectie, een fenomenaal comfort en een onovertroffen raffinement. Indruk wordt er gemaakt met zijn moderne design waarin elegantie en dynamiek op subtiele wijze samengaan. De DS 9  E-TENSE legt de nadruk op design, expertise, verfijning en technologie. Door een combinatie van deze fascinerende eigenschappen biedt de DS 9  E-TENSE een perfecte mix van historisch erfgoed.

Proefrit maken in een DS 9 E-Tense?

Interesse in een DS 9 E-Tense?

Bekijk onze serviceabonnementen

DS 9  E-TENSE uitvoeringen

Een DS 9 E-TENSE kopen bij Wensink

Persoonlijk advies, goede service en korte lijnen: dat is waar wij bij Wensink voor staan. Als officiële DS dealer hebben wij de juiste kennis en kunde in huis om u op weg te helpen. U kunt bij ons terecht bij onze DS Salon in Groningen. Onze visie zorgeloos onderweg staat bij ons hoog in het vaandel. Dit bereiken we met professionele service van hoogstaande kwaliteit. Wensink helpt u bij elk onderdeel van uw auto. Hebt u een APK nodig? Wilt u winterbanden wisselen? Heeft u schade? Of wilt u een DS private leasen met een scherp maandtarief? Bij Wensink ontzorgen we u over elk onderdeel. We maken graag wat extra (kilo)meters voor u! U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar u advies op maat krijgt van één van onze verkopers. Wilt u uw zaken liever digitaal regelen? Dat kan uiteraard ook! We plannen graag een videogesprek tussen u en één van onze specialisten. Kortom: bij Wensink bent u verzekerd van een partner die kijkt naar wat u nodig heeft om zorgeloos de weg op te gaan!

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

Gevestigd in Groningen

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de DS 9

DS 9 E-TENSE FINANCIEREN

Rijden in een gloednieuwe DS 9 E-TENSE, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

PARTICULIER

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

ZAKELIJK

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw DS 9 E-TENSE. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

DS 9 E-TENSE LEASEN

Voor al uw medewerkers een DS 9 E-TENSE leasen? Of privé rijden in een prachtige DS tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

DS 9 E-TENSE ZAKELIJK LEASEN

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

DS 9 E-TENSE PRIVATE LEASE

Een spiksplinternieuwe DS 9 E-TENSE leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met DS Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

DS 9 E-TENSE onderhouden

DS maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de DS 9 E-TENSE. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw DS in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële DS dealer onderhouden wij elke DS 9 E-TENSE zoals het moet, volgens de voorschriften van DS. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde DS technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende DS serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
ds-only-you

Kies voor de perfectie van DS Met Only You

Het speciaal voor u gecreëerde programma Only You biedt u een uitgebreid pakket van exclusieve services op maat. Daarmee profiteert u van een unieke DS-ervaring. U heeft rechtstreeks toegang tot de Only You-services via de MyDS-app, of door contact op te nemen met uw Only You-contactpersoon via 0800-1955.

ds9-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van DS 

Nieuwsgierig naar de andere modellen van DS? Zoekt u een wat hogere, stoere SUV? Bekijk dan eens de DS 3 CROSSBACK. Een stoer exterieur voorzien van alle luxe vanbinnen. Wilt u riant met de gehele familie op vakantie? Bekijk dan de DS 7 CROSSBACK. Een stoere, rijk uitgeruste SUV die u overal brengt waar u maar wilt. Wilt u alle comfort en ruimte van de DS 7 CROSSBACK maar wel een elektrische aandrijving? Dat kan met de E-TENSE uitvoering van de DS 7 CROSSBACK.